Η Treyarch κυκλοφορεί το Black Ops 10-year Anniversary Video

Published on 18 May 2020 at 20:58

Σήμερα το Call of Duty: Black Ops 4 έχει 10 χρόνια επέτειο και η Treyarch κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο μόνο για αυτό. Το παρακάτω τρέιλερ περιλαμβάνει στιγμές από τη σειρά Black Ops που περιλαμβάνει τους Hudson, Woods και Mason. 

''Πριν από δέκα χρόνια, παρουσιάσαμε στον κόσμο το Call of Duty: Black Ops.

Σήμερα, γιορτάζουμε με ένα βίντεο  επετείου ως αφιέρωμα στη σειρά που παρουσίασε τους Woods, Mason, Hudson και φυσικά τους αριθμούς!''

Κοιτάζοντας το μέλλον η Treyarch έκρυψε αυτό που φαίνεται να είναι κώδικας μέσα στο ίδιο το βίντεο! Στο τέλος, μια δέσμη αριθμών αναβοσβήνει γρήγορα. Παρόλο που δεν γνωρίζουμε τι σημαίνει είμαι σίγουρος ότι η κοινότητα του Call of Duty θα το καταλάβει σύντομα. Αυτό είναι ένα teaser κάποιου είδους για το Call of Duty 2020, το οποίο φημολογείται ότι θα αναπτυχθεί από την Treyarch και μπορεί ή όχι να είναι ένα reboot του franchise Black Ops.

Θα μπορούσε αυτό να είναι μια πιθανή αποκάλυψη για το Call of Duty 2020; Φημολογείται ότι θα παρουσιαστεί αυτό το μήνα, και αν ακολουθήσει το παραδοσιακό χρονοδιάγραμμα αποκαλύψεων του Call of Duty  τότε θα πρέπει να το ακούσουμε πολύ σύντομα.

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.