Ο χάρτης του Assassin’s Creed Valhalla ίσως είναι μεγαλύτερος από το Odyssey

Published on 19 May 2020 at 12:10

Σε αντίθεση με προηγούμενες αναφορές που είχαν πει ότι το Assassin’s Creed Valhalla θα ήταν μια μικρότερη, πιο απλοποιημένη εμπειρία ανοιχτού κόσμου από τα προηγούμενα της σειράς  νέες πληροφορίες έρχονται από τον παραγωγό της Ubisoft Julien Laferrière επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται πραγματικά να παρουσιάσει μεγαλύτερο χάρτη από το Assassin’s Creed Odyssey.

Σε μια συνέντευξη που πραγματοποίησε ο YouTuber Julien Chièze, ο Laferrière περιέγραψε τον χάρτη ως «λίγο μεγαλύτερο» από το Odyssey. Λέει επίσης ότι ο χάρτης περιλαμβάνει ολόκληρη την Αγγλία και ένα μεγάλο μέρος της Νορβηγίας.

''Στην πραγματικότητα, θα έλεγα ότι  είναι πιθανώς λίγο μεγαλύτερο από το Assassins Creed Odyssey. Δεν έχω τα ακριβή στοιχεία σε αυτό το στάδιο, αλλά όχι μόνο δημιουργήσαμε ολόκληρη τη χώρα που είναι εν προκειμένω η Αγγλία, αλλά και ένα μέρος της Νορβηγίας.

Υπάρχουν και άλλοι μυστικοί κόσμοι, για τους οποίους δεν μπορώ να μιλήσω σήμερα, οι οποίοι συνέβαλαν στο μέγεθος του παιχνιδιού. Δεν είναι ένα μικρό παιχνίδι, είναι ένα παιχνίδι που είναι σαφώς φιλόδοξο, το οποίο θα προσφέρει πολλές ώρες παιχνιδιού στους παίκτες.''

Αν αυτό είναι αλήθεια, θα σήμαινε ότι το Valhalla διαθέτει τον μεγαλύτερο χάρτη ποτέ σε ένα παιχνίδι Assassin’s Creed. Το Odyssey είχε το ρεκορ νικώντας το Origins.

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.