Η Paradox Interactive θέλει περισσότερους τίτλους για PS5 και XSX

Published on 19 May 2020 at 18:30

Ο εκδότης του Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, Paradox Interactive, δήλωσε ότι θέλει να κυκλοφορήσει περισσότερους τίτλους στις κονσόλες επόμενης γενιάς.

Κατά τη διάρκεια του event της Microsoft νωρίτερα αυτό το μήνα, ανακοινώθηκε ότι το Bloodlines 2 έρχεται στην νέα κονσόλα της Microsoft, με υποστήριξη  Smart Delivery  επιτρέποντας σε παίκτες που αγοράζουν το action-RPG στο Xbox One να λαμβάνουν επίσης αντίγραφο τον τίτλο για τη σειρά X. 

Ενώ η Paradox Interactive επικεντρωνόταν πάντα στη δημοσίευση παιχνιδιών στρατηγικής που βασίζονταν σε υπολογιστή, ο Σουηδός εκδότης κυκλοφόρησε μερικούς από τους πιο πρόσφατους τίτλους του σε κονσόλες συμπεριλαμβανομένου του Stellaris, και η εταιρεία θέλει να κυκλοφορήσει περισσότερους από τους επερχόμενους τίτλους της και στα δύο το PlayStation 5 και το Xbox Series X.

 Ο διευθύνων σύμβουλος Ebba Ljungerud ανέφερε ότι ελπίζει ότι θα κυκλοφορήσουν περισσότεροι τίτλοι στις κονσόλες επόμενης γενιάς  καθώς έχουν αποδειχθεί ότι είναι μια πιο σημαντική πλατφόρμα για αυτούς από το αρχικά αναμενόμενο.

Μέχρι στιγμής, η Paradox Interactive έχει επιβεβαιώσει ότι το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 έρχεται στο Xbox Series X (καθώς και στο Xbox One).Το action-RPG θα κυκλοφορήσει επίσης σε υπολογιστή και στο PlayStation 4. Είναι πιθανό ότι ο τίτλος θα κυκλοφορήσει επίσης στο PS5. Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.