Η σειρά Dark Souls ξεπερνά τα 27 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως

Published on 19 May 2020 at 21:01

Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι η σειρά  Dark Souls έχει πουλήσει πλέον 27 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως, με το Dark Souls 3 να εχει 10 εκατομμύρια πωλήσεις στο σύνολο.

«Το Dark Souls 3 με όλα τα λάθη του, έχει ακόμα αρκετό από αυτό που έκανε το αρχικό παιχνίδι τόσο εξαιρετικό. Είναι χαρά να ξοδεύουμε χρόνο στον κόσμο, να γίνουμε πιο δυνατοί, να επιστρέψουμε σε προηγούμενες δύσκολες περιοχές και να συντρίψουμε τα πάντα σε αυτές, και ενώ η αίσθηση της περιπέτειας έχει ξεθωριάσει δεν σβήστηκε ποτέ πραγματικά », είπαμε. Και τώρα, είναι προφανές ότι το παιχνίδι συνεχίζει να παίζει για το μέλλον των Dark Souls.

«Ακόμη και μετά από 4 χρόνια από την κυκλοφορία του, το Dark Souls III είναι ενεργό και ισχυρό λόγω της υποστήριξης των πολλών παικτών που έχουν δημιουργηθεί για το παιχνίδι, οδηγώντας το έτσι σε πωλήσεις πάνω από 10 εκατομμύρια μονάδες και ανεβαίνει», δήλωσε ο εκδότης. «Η σειρά Dark Souls έχει ξεπεράσει συνολικά τις 27 εκατομμύρια πωλήσεις και έχει αποδείξει τη βαθιά ριζωμένη δημοτικότητά της ως IP με τις πωλήσεις διαφόρων θεματικών εμπορευμάτων και αγαθών, από φιγούρες δράσης έως ενδύματα και άλλα.»

Υπάρχει μια θεωρία ότι η Bluepoint Games - το καταπληκτικό στούντιο πίσω από το Metal Gear Solid και το Shadow of the Colossus remasters - εργάζεται σε ένα remaster του Demon's Souls.

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.