Η Inxile μας ενημερώνει πως ο επόμενος τίτλος της θα χρησιμοποιεί την UE5

Published on 20 May 2020 at 14:40

Ο προγραμματιστής βιντεοπαιχνιδιών που ιδρύθηκε από τον Brian Fargo, επιβεβαίωσε ότι το επόμενο έργο του μετά την κυκλοφορία του Wasteland 3 θα είναι ένα νέο triple-A RPG που θα αναπτύχθει χρησιμοποιώντας την Unreal Engine 5. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η inXile είναι πλέον ένα στούντιο  της Microsoft, αυτό σημαίνει ότι το Xbox Series X θα έχει πράγματι παιχνίδια που θα αναπτύχθουν χρησιμοποιώντας τη νέα  μηχανή παιχνιδιών της Epic.

Απαντώντας σε μια ερώτηση  στο Twitter, η InXile Entertainment επιβεβαίωσε ότι : «πράγματι θα  χρησιμοποιήσουμε την Unreal Engine 5 για το επόμενο έργο μας». Το αφεντικό του στούντιο Brian Fargo επιβεβαίωσε επίσης στο Twitter ότι το "επόμενο gen RPG" θα χρησιμοποιήσει την Unreal Engine 5. Η Unreal Engine 5 είναι η μηχανή επόμενης γενιάς της Epic Games. Δύο βασικά χαρακτηριστικά της νέας μηχανής είναι δύο τεχνολογίες που ονομάζονται Lumen και Nanite. Το Lumen είναι ένα καθολικό σύστημα φωτισμού που διευκολύνει τους προγραμματιστές να δημιουργούν ρεαλιστικά εφέ φωτισμού, ενώ το Nanite επιτρέπει στους προγραμματιστές να εισάγουν ψηφιακά στοιχεία ποιότητας ταινίας απευθείας στα παιχνίδια τους. Σε συνέντευξή του στο IGN, ο Tim Sweeney είπε ότι η τεχνολογία που χρησιμοποιεί το Lumen in the Land of Nanite tech demo ήταν δυνατή χάρη στην τεχνολογία SSD στο PS5. Αλλά ο Sweeney είπε επίσης ότι οι ίδιες δύο τεχνολογίες μπόρουν να λειτουργήσουν στο Xbox Series X. Το αφεντικό του Xbox Phil Spencer έγραψε επίσης στο Twitter πως «πολλά από τα [Xbox Game Studios] χρησιμοποιούν το Unreal» και ανέφερε ότι η Ninja Theory την χρησιμοποιεί για το Hellblade 2.

Η InXile αναπτύσσει επί του παρόντος το Wasteland 3, μια συνέχεια του ισομετρικού μετα-αποκαλυπτικού RPG, Wasteland 2. Το 2018 τα Microsoft Studios ανακοίνωσαν ότι απέκτησαν την InXile μαζί με την Obsidian Entertainment για να ενταχθούν στα Xbox Game Studios. Άλλοι προγραμματιστές Xbox Game Studios περιλαμβάνουν Rare, 343 Industries, Ninja Theory κτλπ.

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.