Το Xbox Series S / Lockhart δεν έχει ακυρωθεί. Η κονσόλα πιθανότατα θα αποκαλυφθεί όταν ανακοινωθεί η τιμή του Series X

Published on 20 May 2020 at 21:18

Το Xbox Series S / Lockhart δεν έχει φανεί πουθενά το τελευταίο διάστημα αλλά φαίνεται ότι η κονσόλα δεν έχει ακυρωθεί.

Μιλώντας στο podcast του Xbox Two, Windows Central Jez Corden είπε ότι θα εκπλαγεί αν το Xbox Series S έχει ακυρωθεί, καθώς μίλησε πρόσφατα με προγραμματιστές που εξακολουθούν να δουλεύουν την κονσόλα. Υπογράμμισε, ωστόσο, πώς η Microsoft ακύρωσε μια συσκευή που ήταν σχεδόν έτοιμη για επίσημη αποκάλυψη  το Surface Mini οπότε τα σχέδια μπορεί να αλλάξουν ακόμη και την τελευταία στιγμή.

Μιλώντας για το πότε θα αποκαλυφθεί η κονσόλα, ο Jez Corden είπε ότι το Xbox Series S είναι πιθανό να ανακοινωθεί μόνο όταν επιβεβαιωθεί η τιμή του Series X. Καθώς η κονσόλα δεν πρόκειται να είναι τόσο ισχυρή όσο το Xbox Series X, δεν θα είχε νόημα να  αποκαλυφθεί χωρίς να ανακοινωθεί το πιο δελεαστικό χαρακτηριστικό του.

Το Xbox Series S φημολογείται ότι είναι στην ανάπτυξη εδώ και πολύ καιρό. Πριν από μερικούς μήνες, οι αναφορές έδειξαν ότι η Microsoft σταμάτησε να εργάζεται στην κονσόλα για να επικεντρωθεί μόνο στο Xbox Series X, αλλά πιο πρόσφατες αναφορές αποκάλυψαν ότι η ανάπτυξη έχει ξαναρχίσει. Τον Ιανουάριο, δημοσιεύθηκαν νέα για ένα άγνωστο AMD APU στο διαδίκτυο και εικάζεται ότι θα μπορούσε να είναι η κονσόλα της Microsoft που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.