Η Take-Two σχεδιάζει να κυκλοφορήσει 93 παιχνίδια τα επόμενα πέντε χρόνια

Published on 21 May 2020 at 20:28

Η Take-Two Interactive ανακοίνωσε σε μια πρόσκληση κερδών ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει 93 παιχνίδια τα επόμενα πέντε χρόνια έως το οικονομικό έτος 2025. Το συνδυασμένο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή τα Grand Theft Auto, NBA 2K, Red Dead Redemption, Borderlands και άλλα.

Στην πρόσκληση, ο πρόεδρος της Take-Two Karl Slatoff αποκάλυψε περισσότερα για το τι να περιμένουμε από αυτούς τους 95 τίτλους, συμπεριλαμβανομένου ότι 63 από τα 93 παιχνίδια είναι «βασικά παιχνίδια», συμπεριλαμβανομένων 15 επεκτάσεων υπαρχόντων τίτλων. Οι άλλοι είναι μεσαίου πυρήνα, στυλ arcade.

Επιπλέον, 47 από τα 93 παιχνίδια προέρχονται από υπάρχοντα franchise, ενώ τα άλλα 46 θα είναι νέα IP. Εξήγησε επίσης ότι 72 από τα 93 παιχνίδια σχεδιάζονται επί του παρόντος για κονσόλες και υπολογιστές.

Ενώ το Take-Two αποκάλυψε ότι έχει "την ισχυρότερη αναπτυξιακή παραγωγή στην ιστορία της  συμπεριλαμβανομένων συνέχειων από τα μεγαλύτερα franchise μας καθώς και συναρπαστικά νέα IP", προειδοποίησε επίσης ότι το  2021 θα είναι μια ελαφριά χρονιά για νέες κυκλοφορίες . Η εταιρεία σχεδιάζει μια σειρά τίτλων για το έτος 2022 που αναμένεται να "οδηγήσουν στη διαδοχική ανάπτυξη".

by SpookyGr

Πηγή από fool.com


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.