Η OtherSide λέει ότι η Tencent προωθεί το franchise του System Shock

Published on 22 May 2020 at 08:05

Τόσο το SystemShock3.com όσο και το SystemShock4.com μεταβίβασαν την ιδιοκτησία τους από το OtherSide στην κινεζική εταιρεία την περασμένη εβδομάδα.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Tencent θα προχωρήσει το franchise του System Shock», δήλωσε η OtherSide την Τετάρτη.

«Ως μικρότερο indie στούντιο, ήταν δύσκολο για εμάς να συνεχίσουμε το έργο μόνοι μας. Πιστεύουμε ότι οι βαθιές δυνατότητες και τεχνογνωσία της Tencent ως κορυφαίας εταιρείας παιχνιδιών θα φέρουν το franchise σε νέα ύψη. "

Η Tencent είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία της Ασίας με αγοραία αξία και έχει επενδύσει σε περισσότερες από 800 εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Epic Games, Activision Blizzard και Ubisoft.

Η OtherSide αναζητούσε νέα επένδυση για μεγάλο μέρος του 2019, μετά τον διαχωρισμό της από τον πρώην συνεργάτη Starbreeze τον Φεβρουάριο του ίδιου έτους.

Ο δημιουργός σκηνοθέτης Warren Spector είπε τον Μάιο του 2019 ότι οι συνομιλίες προχωρούσαν με «πολλούς» ενδιαφερόμενους εκδότες και ότι η OtherSide είχε αρκετά κεφάλαια για να χρηματοδοτηθεί για «αρκετό καιρό».

Ωστόσο, το στούντιο Otheride Austin φάνηκε να αντιμετωπίζει προβλήματα τον Φεβρουάριο, όταν ένας ανώνυμος προγραμματιστής ισχυρίστηκε ότι η ομάδα ανάπτυξής του «δεν απασχολούσε πλέον» και το LinkedIn επιβεβαίωσε την έξοδο των ανώτερων ηγετών.

Τον περασμένο μήνα, ο επικεφαλής μάρκετινγκ της εταιρείας Walter Somol έσπασε τη σιωπή, επιμένοντας «είμαστε ακόμα εδώ», αλλά λίγο μετά επιβεβαίωσε τη δική του αποχώρηση από την εταιρεία.

Το System Shock 3 παρουσιάστηκε πρόσφατα στο GDC τον Μάρτιο του 2019, όταν ο Spector είπε ότι κατασκευάστηκε με την μηχανή Unity.

Το παιχνίδι αναπτύχθηκε με άδεια από το Nightdive Studios με έδρα το Βανκούβερ, το οποίο κατέχει τα δικαιώματα για το franchise System Shock.

by SpookyGr

Πηγή από videogameschronicle.com


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.