Τα NetherRealm Studios εργάζονται σε κάτι νέο εκτός από το Mortal Kombat και το Injustice

Published on 25 May 2020 at 19:40

Εδώ και χρόνια τα στούντιο της NeterRealm μας δίνουν συνεχώς το franchise του Mortal Kombat. Παρόλο που δεν είναι ετήσιο πιθανότατα είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές μάχης που κυκλοφόρησαν ποτέ και κάτω από την "αγκαλιά" της WB Interactive και επίσης έγινε εύκολα το μεγαλύτερο franchise μάχης εκεί έξω. Η NetherRealm έβαλε επίσης την υπογραφή της στον κόσμο της DC Comics (που ανήκουν επίσης στην WB) για να κάνει  δύο καλά παιχνίδια Injustice. Αλλά φαίνεται σαν να υπάρχουν περισσότερα σχέδια για την εταιρεία και σύντομα.

Σε μια μακρά συνεδρία Q&A με τους Ed Boon και Geoff Keighley μίλησαν για το Mortal Kombat. Ενώ το επίκεντρο ήταν στη νέα επέκταση για το Mortal Kombat 11 Aftermath έπρεπε να μιλήσει τόσο για τα Injustice όσο και για "άλλα πράγματα"  ξεχωριστά από αυτά τα δύο franchises.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ed Boon μίλησε (περίπου αυτό το καιρό πέρυσι)  λέγοντας ότι η εταιρεία θα ήθελε να κάνει κάτι άλλο. Ωστόσο, φαίνεται να είναι η πρώτη φορά που έχει δηλωθεί εντελώς ότι η εταιρεία φαίνεται να εργάζεται σε κάτι άλλο. Αν και η εταιρεία δεν δούλεψε πάντα σε παιχνίδια μάχης, ακόμη και οι τίτλοι που ανέπτυξαν ή επέβλεψαν κατά τη διάρκεια των προ-WB ημερών ήταν τα Mortal Kombat spin-off όπως και το Shaolin Monks. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι νέο θα μπορούσαν να κάνουν εκτός από τα δύο βασικά franchise τους.

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.