Οι Developers του Streets of Rage 4 εργάζονται σε τρία «παρόμοια» έργα

Published on 27 May 2020 at 10:00

Η DotEmu έχει κάνει τη φήμη για τους εαυτούς τους ως προγραμματιστές και εκδότες πολυαναμενόμενων αναβιώσεων αγαπημένων franchise, έχοντας δουλέψει στο Wonder Boy: The Dragon's Trap και  Streets of Rage 4 που κυκλοφόρησαν πρόσφατα τα τελευταία χρόνια, και είναι πολύ πιθανό να δουλεύουν σε παρόμοια αναβίωση κλασικών franchise.

Οι συν-προγραμματιστές του Streets of Rage 4 DotEmu, Lizardcube και Guard Crush Games πραγματοποίησαν πρόσφατα ένα AMA στο Reddit. Όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσαν να εξετάσουν το ενδεχόμενο να εργαστούν σε έναν τίτλο  Streets of Rage 5,  ο Διευθύνων Σύμβουλος της DotEmu Cyrille Imbert είπε ότι προς το παρόν δεν είναι κάτι που έχουν συζητήσει και θα ήθελαν να συνεχίσουν να προσθέτουν περιεχόμενο στο Streets του Rage 4 προς το παρόν. Είναι αρκετά ενδιαφέρον, ωστόσο, ο Imbert είπε επίσης ότι η DotEmu εργάζεται επί του παρόντος σε τρία «παρόμοια»  παιχνίδια.

"Δεν το έχουμε συζητήσει ακόμη, αλλά θα θέλαμε πρώτα να επικεντρωθούμε στο SoR4 και να συνεχίσουμε να προσθέτουμε περιεχόμενο", έγραψε ο Imbert. «Αλλά στη DotEmu εργαζόμαστε επί του παρόντος σε τρία παρόμοια έργα, οπότε μείνετε συντονισμένοι».

Το ιστορικό του DotEmu με αναβιώσεις κλασικών franchise είναι εξαιρετικό μέχρι στιγμής οπότε όποια και αν είναι αυτά τα τρία νέα παιχνίδια που δουλεύουν πιθανότατα θα άξιζε να δούμε εάν θα είναι κάποια  νέα αναβίωση. 

bySpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.