Η Quantic Dream μας λέει ότι θα ακούσουμε σύντομα για "Συναρπαστικά νέα έργα"

Published on 27 May 2020 at 12:00

Το τελευταίο έτος σημειώθηκαν μεγάλες αλλαγές για την Quantic Dream. Το στούντιο συνεργάστηκε αποκλειστικά με τη Sony για σχεδόν μια δεκαετία, αλλά έχει πλέον ξεπεράσει την πρόθεση να δημοσιεύσει τους δικούς του τίτλους σε όλες της πλατφόρμες. Παρόλο που έχουν μιλήσει πολύ για αυτά τα σχέδια, δεν έχουμε δει κάτι συγκεκριμένο από αυτό. Αν και αυτό δεν έχει αλλάξει σήμερα, φαίνεται σαν το στούντιο να προετοιμάζεται για την επόμενη φάση του σχετικά σύντομα.

Σε μια ζωντανή ροή από το νέο τους κανάλι στο Twitch, οι Guillaume de Fondaumière και David Cage μίλησαν και οι δύο για το μέλλον της εταιρείας. Ενώ δεν αποκάλυψαν επίσημα τίποτα, είπαν ότι δούλευαν σε "πολλά συναρπαστικά νέα έργα". Αν και δεν μπήκαν σε λεπτομέρειες, ο Cage είπε ότι θα έδειχνε κάτι «σύντομα».

Προφανώς δεν υπάρχουν πολλά εκεί αλλά ο Cage είπε πέρυσι ότι η εταιρεία πειραματίζεται με πιο "σύντομα" παιχνίδια.. Φυσικά, είναι δύσκολο να πούμε μέχρι να έρθει κάτι πιο συγκεκριμένο. Η εταιρεία είναι γνωστή για τα παιχνίδια διαδραστικών ενεργειών, τα τελευταία τρία σύντομα θα χτυπήσουν το Steam.

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.