Χιλιάδες παιχνίδια παίζονται ήδη στο Xbox Series X.

Published on 28 May 2020 at 21:07

Η Microsoft έχει συζητήσει διάφορες νέες λεπτομέρειες σχετικά με τις δυνατότητες συμβατότητας προς τα πίσω στο Xbox Series X, αποκαλύπτοντας ότι χιλιάδες Backwards compatible παιχνίδια είναι ήδη διαθέσιμα στο σύστημα.

Σε μια ανάρτηση στο Xbox Wire, ο Διευθυντής Διαχείρισης Προγράμματος για το Xbox Series X Jason Ronald αποκάλυψε ότι η ομάδα έχει ήδη δοκιμάσει περισσότερες από 100.000 ώρες παιχνιδιού σε συμβατούς τίτλους και θα έχει υπερδιπλασιάσει αυτόν τον αριθμό τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει η κονσόλα. :

"Πολλοί από εμάς στην ομάδα Xbox παίζουν καθημερινά στο Xbox Series X ως η κύρια κονσόλα μας και η εναλλαγή μεταξύ γενεών είναι απρόσκοπτη. Μέχρι να κυκλοφορήσει (η κονσόλα) αυτές τις διακοπές η ομάδα θα έχει περάσει πάνω από 200.000 ώρες διασφαλίζοντας ότι η βιβλιοθήκη παιχνιδιών θα είναι έτοιμη για εσάς για να μπείτε αμέσως. "

Ο Ρόναλντ ανέφερε επίσης λεπτομέρειες σχετικά με τις βελτιώσεις που έρχονται σε συμβατούς τίτλους στο Xbox Series X, επιβεβαιώνοντας ότι "θα έπρεπε να παίζουν καλύτερα από ποτέ." Εκτός από τις νέες δυνατότητες, όπως η δυνατότητα αυτόματης προσθήκης HDR, η υποστήριξη γρήγορης συνέχισης, η μείωση των χρόνων φόρτωσης και η δυνατότητα αύξησης των ρυθμών καρέ και των αναλύσεων για ορισμένους τίτλους, όλα τα παιχνίδια θα χρησιμοποιούν την "πλήρη ισχύ της σειράς Xbox X".

"Τα Backwards compatible παιχνίδια τρέχουν εγγενώς στο υλικό του Xbox Series X, με πλήρη ισχύ της CPU, της GPU και του SSD. Χωρίς λειτουργία ενίσχυσης, χωρίς downclocking με την πλήρη ισχύ του Xbox Series X . Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι τίτλοι λειτουργούν με την κορυφαία απόδοση για τον οποίο είχαν αρχικά σχεδιαστεί, πολλές φορές ακόμη υψηλότερες επιδόσεις από ότι τα παιχνίδια στην αρχική πλατφόρμα κυκλοφορίας τους, με αποτέλεσμα υψηλότερα και πιο σταθερά καρέ και απόδοση στη μέγιστη ανάλυση και οπτική τους ποιότητα. "

Πηγή από purexbox


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.