Η Mojang επιβεβαιώνει ότι δουλεύει στο cross-platform multiplayer για το Minecraft Dungeons.

Published on 31 May 2020 at 20:18

Πριν από λίγο καιρό, ανακαλύφθηκε ότι το Minecraft Dungeons action-RPG δεν θα υποστηρίζει cross-platform multiplaye κατά την κυκλοφορία και ότι θα δοθεί δωρεάν ως ενημέρωση στο μέλλον.

 Στην τελευταία ανάρτηση στον επίσημο ιστότοπο του Minecraft, η Cristina Anderca της Mojang υπενθύμισε στους θαυμαστές ότι η ομάδα δεν είχε ξεχάσει αυτό το υποσχόμενο χαρακτηριστικό και εξακολουθεί να εργάζεται πάνω σε αυτό. Αυτή η σύντομη ενημέρωση ανέφερε επίσης πώς ήταν διαθέσιμο ένα "νέο νέο δωρεάν περιεχόμενο" για όλους και είπε ότι θα κοινοποιηθούν περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες εβδομάδες.

''Η ομάδα εργάζεται επίσης για την προσθήκη λειτουργικότητας παιχνιδιού μεταξύ πλατφορμών και νέου δωρεάν περιεχομένου για το Minecraft Dungeons που θα λάβουν όλοι, ανεξάρτητα από την έκδοση! Θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες εβδομάδες.''

Προς το παρόν, το Minecraft Dungeons περιορίζεται σε τοπικά και διαδικτυακά παιχνίδια στην ίδια πλατφόρμα. Το διαδικτυακό παιχνίδι περιορίζεται επίσης στη ''συνεργασία''μόνο για φίλους, καθώς το παιχνίδι δεν σας επιτρέπει να συνεργαστείτε με τυχαίους τυχοδιώκτες.

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.