Η Electronic Arts ενδέχεται να αποκαλύψει το Star Wars Project Maverick στις 2 Ιουνίου

Published on 31 May 2020 at 22:37

Οι φήμες προειδοποιούν όλους, φαίνεται ότι η EA θα αποκαλύψει το νέο παιχνίδι Star Wars, το Star Wars Project Maverick, στις 2 Ιουνίου. Το Star Wars Project Maverick θα είναι ένα μικρότερο παιχνίδι Star Wars.

 Στις 27 Μαΐου ο Jeff Grubb του VentureBeat μοιράστηκε ένα πρόγραμμα ανακοινώσεων παιχνιδιών. Σε αυτό το πρόγραμμα, ο Grubb ανέφερε τον Mel Gibson για την ανακοίνωση της 2ης Ιουνίου. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε ο Mel Gibson ήταν σε μια ταινία που ονομάζεται Maverick.

Στη συνέχεια, ο Jason Schreier ισχυρίστηκε ότι η EA Motive Montreal πρόκειται να ανακοινώσει ένα νέο παιχνίδι. Ο Schreier επιβεβαίωσε επίσης ότι αυτό το παιχνίδι είναι το νέο παιχνίδι Star Wars.

Ο Jeff Grubb απάντησε στη συνέχεια στο Schreier's με ένα βίντεο από το Top Gun Maverick.

Τώρα αν συνδέσουμε όλες αυτές τις κουκκίδες, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η Electronic Arts θα αποκαλύψει το Star Wars Project Maverick στις 2 Ιουνίου. Φυσικά, αυτό είναι απλώς μια υπόθεση .

Από όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το Star Wars Project Maverick δεν θα είναι παιχνίδι VR. Το παιχνίδι εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο PSN, οπότε θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν πρόκειται για αποκλειστικό Playstation ή για παιχνίδι πολλαπλών πλατφορμών.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.