Το IGN Summer Of Gaming καθυστερεί μέχρι τις 8 Ιουνίου

Published on 3 June 2020 at 13:22

Από τότε που η E3 ακυρώθηκε φέτος, οι εταιρείες ξεκίνησαν διάφορες ψηφιακές εκδηλώσεις. Όπως και η E3 πολλά από αυτά είχαν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν αυτόν τον μήνα. Όμως, το 2020 είναι… το 2020, τα πράγματα σίγουρα δεν πήγαν στο σχέδιο. Η Sony ανέβαλλε την εκδήλωση για το PS5 σε μια απροσδιόριστη ημερομηνία και τώρα φαίνεται ότι η IGN κάνει το ίδιο.

Η IGN σχεδίαζε μια εκδήλωση Summer of Gaming που θα έβλεπε τη συμμετοχή διαφόρων εκδοτών και προγραμματιστών και είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει κάποια στιγμή αυτή την εβδομάδα, αλλά τώρα η IGN αποφάσισε καλύτερα να καθυστερήσει το γεγονός λόγω των γεγονότων που συμβαίνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες με μαζικές διαμαρτυρίες και αναταραχές. 

Λένε ότι θα καθυστερήσουν το Summer of Gaming μέχρι τις 8 Ιουνίου, αλλά φαίνεται επίσης να διατηρούν ανοιχτό το γεγονός ότι θα μπορούσε να καθυστερήσει ξανά ανάλογα με την κατάσταση. Η Sony δεν έχει ακόμη ανακοινώσει μια νέα ημερομηνία για την εκδήλωση του PS5 οπότε τώρα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε πού βρίσκονται τα πράγματα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.