Το expansion του Destiny 2 θα αποκαλυφθεί στις 9 Ιουνίου σύμφωνα με νέο teaser

Published on 3 June 2020 at 17:00

Η επέκταση του Destiny 2 2020 θα αποκαλυφθεί την Τρίτη 9 Ιουνίου παράλληλα με την έναρξη της σεζόν 11, σύμφωνα με ένα νέο βίντεο teaser που μοιράστηκε η Bungie στο Instagram.

"Το επόμενο κεφάλαιο του Destiny 2 είναι σχεδόν εδώ", λέει η Bungie. "Συντονιστείτε για την αποκάλυψη στις  9 Ιουνίου." Η Bungie δεν ειπε ότι θα δείξει εντελώς την επέκταση του φθινοπώρου 2020 αυτήν την ημέρα, αλλά δεδομένης της διατύπωσης και του χρονοδιαγράμματος αυτού του teaser, δεν υπάρχει αμφιβολία για το τι αναφέρεται. Το στούντιο δεν είχε ποτέ μια μεγάλη αποκάλυψη σαν αυτό για μια μεμονωμένη σεζόν και με τη σεζόν 11 να είναι η τελευταία σεζόν του 3ου έτους, αυτό μπορεί να είναι μόνο για την έναρξη του έτους 4. Αυτό συμβαδίζει επίσης με προηγούμενες υποσχέσεις του στούντιο σχετικά με το Destiny 2' ο οποίος υπαινίχθηκε την επικείμενη είδηση ​​για την επόμενη μεγάλη επέκταση.

Με το χρονοδιάγραμμα ταξινομημένο, ας ρίξουμε μια ματιά στο ίδιο το βίντεο. Η ανάρτηση της Bungie στο Instagram εξαφανίστηκε από το χρονοδιάγραμμά της λίγο μετά τη δημοσίευσή της, αλλά εξακολουθεί να είναι ορατή μέσω απευθείας συνδέσμου. Αυτό το teaser έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά την κοινή χρήση της Bungie από ένα ανατριχιαστικό αρχείο ήχου  το οποίο πιθανότατα θα οδηγήσει σε έναν νέο εξωγήινο αγώνα.

 Το νέο teaser δείχνει την πορεία του σε ένα από τα φεγγάρια του Δία, το οποίο πολλοί πιστεύουν ότι είναι η Ευρώπη με βάση το παγωμένο έδαφος και κάποια παλιά concept art που έδειχνε ότι η Ευρώπη είχε κάποια στιγμή προγραμματιστεί ως προορισμός. Κοντά στο τέλος του βίντεο, η Έρις κρατάει κάποια παράξενη δύναμη στο χέρι της, όχι σε αντίθεση με τις ικανότητες που έδειξε στο τελευταίο cutscene του Shadowkeep μέσα στη γειωμένη πυραμίδα. Αλλά όπου η Έρις είχε προηγουμένως μια σκιερή σφαίρα και τώρα φτιάχνει έναν λωτό που μοιάζει με φως.

 Γνωρίζουμε ότι η επόμενη επέκταση θα ξεκινήσει από το σημείο που σταμάτησε το Shadowkeep σχετικά με την Eris, και μπορούμε λογικά να υποθέσουμε ότι θα προσθέσει τουλάχιστον έναν νέο προορισμό του Δία. Θα μάθουμε περισσότερα σύντομα και η σεζόν 11 μπορεί να έχει και κάποιες απαντήσεις.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.