Ίσως συμβεί ένα remake του Red Dead Redemption

Published on 4 June 2020 at 08:04

Ένα remake του Red Dead Redemption είναι κάτι που οι οπαδοί ζητούσαν από την κυκλοφορία της τρέχουσας γενιάς κονσολών και τώρα μια νέα φήμη ισχυρίζεται ότι θα μπορούσε να συμβαίνει.

Όπως πάντα με διαρροές και φήμες, πάρε αυτό δώσε εκείνο - ειδικά καθώς αυτές οι μη επαληθευμένες φήμες έρχονται με ''ευγενική χορηγία" του 4Chan [μέσω του TheGamer].Η διαρροή ισχυρίζεται ότι μια νέα έκδοση του Red Dead Redemption θα ανακοινωθεί κάποια στιγμή το 2020. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η 10η επέτειος του RDR  έχει περάσει  δεν ξέρω πόση δόση αληθείας θα έδινα σε αυτόν τον ισχυρισμό. Σίγουρα αυτή θα ήταν η ιδανική στιγμή για μια νέα ανακοίνωση (αν και με μια παγκόσμια πανδημία, άνετα θα μπορούσε να αλλάξει σχέδια).Συνεχίζει επίσης να λέει ότι το remake θα δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας την μηχανή του Red Dead Redemption 2 και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει σε Xbox Series X, PlayStation 5 και PC. Πρόσθετες γραμμές ιστορίας θα γίνουν για τον χαρακτήρα του John Marston, υποδηλώνοντας ότι ενδέχεται να λαμβάνουμε νέο περιεχόμενο.

Προστέθηκε ότι το παιχνίδι ενδέχεται να περιλαμβάνει και νέο περιεχόμενο και σύντομα θα αποκαλυφθεί.

Δεν υπάρχει τρόπος επαλήθευσης της υποτιθέμενης διαρροής αυτήν τη στιγμή, αλλά ας το παραδεχτούμε, ποιος δεν θα ήθελε μια νέα έκδοση του RDR; Πέρυσι, ένα remaster του Red Dead Redemption που δημιουργήθηκε από θαυμαστές αποσύρθηκε από το Διαδίκτυο λόγω ζητημάτων πνευματικών δικαιωμάτων. Πριν από την απόσυρση του  είδε μεγάλο ενδιαφέρον από τους παίκτες, δείχνοντας ότι ένα RDR remake είναι πραγματικά αυτό που όλοι θέλουμε τώρα.Η Rockstar Games κάθεται σίγουρα σε μια κότα με τα χρυσά αυγά  οπότε θα ήταν μια έξυπνη κίνηση να δημιουργήσει ένα επίσημο remake!


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.