Το Project Cars 3 στοχεύει μόνο για κυκλοφορία σε Xbox One, PS4 και PC και στα 60 Fps

Published on 4 June 2020 at 10:10

Παρόλο που το Project Cars 3 επιβεβαιώνεται μόνο για κυκλοφορία σε Xbox One, PS4 και PC αργότερα φέτος σε αυτό το σημείο, αυτό δεν εμπόδισε τον προγραμματιστή Slightly Mad Studios να είναι ενθουσιασμένος για τις δυνατότητες των Xbox Series Χ  και PS5.

Σε συνέντευξή του στο GamesRadar, ο Joe Barron, Διευθυντής Marketing & Esports στο Project Cars 3 είπε ότι πιστεύει ότι οι βελτιστοποιήσεις απόδοσης που έρχονται με τις κονσόλες επόμενης γενιάς θα "έχουν μεγάλο αντίκτυπο" στον χώρο των αγώνων.

"Νομίζω ότι για εμάς στον αγωνιστικό χώρο, η βελτιστοποίηση για όλα όσα έχουν συζητηθεί με ταχύτητες σκληρού δίσκου και ταχύτητες φόρτωσης και αλλα πράγματα θα έχει μεγάλο αντίκτυπο σε αυτό το επίπεδο απόδοσης, σε όλους τους αγώνες," εξηγεί ο Barron.

"Στοχεύουμε προφανώς 60 καρέ στις πλατφόρμες στις οποίες κυκλοφορούμε το Project Cars 3."

''Θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τα επίπεδα λεπτομέρειας και πιστεύουμε ότι αυτό θα πλησιάζει συνεχώς σε κάτι που είναι πολύ ωραίο. Όμως αυτός ο στόχος δεν είναι μόνο αυτός που κυνηγάμε, αλλά τώρα είναι αυτός που τα κυνηγούν επίσης, και το φέρνουν πιο κοντά στους στόχους των προγραμματιστών, κάτι που θα είναι πραγματικά χρήσιμο. "

Προς το παρόν, όμως, η Slightly Mad Studios εστιάζει στο να φέρει το Project Cars 3 σε κονσόλες και υπολογιστές της τρέχουσας γενιάς, με αυτόν τον στόχο 60fps.

"Θέλουμε να κάνουμε αυτό το παιχνίδι σε όσο το δυνατόν περισσότερα χέρια και υπάρχει μια τεράστια εγκατεστημένη βάση στο PS4 και στο Xbox One και στον υπολογιστή", δήλωσε ο Pete Morrish, Διευθυντής παραγωγής στο Project Cars 3 στην ίδια συνέντευξη. "Αντιμετωπίζουμε αυτήν την αγορά."

Δεν υπάρχει σταθερή ημερομηνία κυκλοφορίας για το παιχνίδι, αλλά όταν φτάσει μπορείτε να περιμένετε μια συναρπαστική νέα λειτουργία καριέρας, νέα κομμάτια, μια νέα σύγχρονη λειτουργία για πολλούς παίκτες που ονομάζεται Rivals, και όλο και πιο υπέροχα γραφικά.

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.