Αποκαλύφθηκε η υπηρεσία Cloud Gaming της SEGA "Fog Gaming"

Published on 3 June 2020 at 22:51

Η επαναστατική ανακοίνωση που σχετίζεται με την τεχνολογία την προηγούμενη εβδομάδα είναι η ανακοίνωση μιας νέας υπηρεσίας cloud gaming από τη SEGA.

Σύμφωνα με το τελευταίο τεύχος του Famitsu, όπως αναφέρθηκε από τον Serkan Toto, η νέα υπηρεσία, γνωστή επί του παρόντος ως Fog Gaming, θα κάνει χρήση της CPU και της GPU της καμπίνας arcade για να μειώσει το κόστος και να προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό λανθάνοντα χρόνο. Εμπορικά, αυτό θα ήταν υπέροχο για κέντρα παιχνιδιών στην Ιαπωνία, καθώς θα τους επέτρεπε να κερδίσουν χρήματα εκτός των εργάσιμων ωρών.

Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες επί του παρόντος για το Fog Gaming της SEGA, οπότε δεν είναι ακόμη σαφές εάν αυτό θα επιτρέψει στους παίκτες να απολαμβάνουν παιχνίδια arcade έξω από κέντρα παιχνιδιών ή εάν θα διαθέτει πολύ μεγαλύτερη βιβλιοθήκη. Λαμβάνοντας υπόψη το πώς το arcade gaming δεν είναι τόσο δημοφιλές στη Δύση όσο στην Ιαπωνία μπορεί να μην δούμε καν Fog Gaming στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.

Η SEGA επιβεβαίωσε επίσης ότι επιστρέφει κάπως στην κατασκευή κονσόλας με το Game Gear Micro. Η κονσόλα, η οποία θα διαθέτει μια μικρή οθόνη που θα εκπέμπει σε ανάλυση 240x160, θα κυκλοφορήσει σε τέσσερις διαφορετικές παραλλαγές όλες οι οποίες έρχονται με μια διαφορετική βιβλιοθήκη παιχνιδιών που θα περιλαμβάνει Sonic the Hedgehog, Puyo Puyotsu, Outrun, Royal Stone, Shining Force και άλλα. Η κονσόλα έχει ανακοινωθεί μόνο για την Ιαπωνία, όπου θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.