Ο Shinji Mikami λέει «εάν το Resident Evil 4 Remake αποδειχτεί κάλο, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα»

Published on 4 June 2020 at 22:39

Ο αρχικός σκηνοθέτης του Resident Evil 4, Shinji Mikami, σχολίασε για πρώτη φορά το remake της Capcom.

Η VGC αποκάλυψε για πρώτη φορά τα σχέδια της Capcom να επαναδημιουργήσει το Resident Evil 4. Το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη από την M-Two με έδρα την Οσάκα, το νέο στούντιο που ιδρύθηκε από τον πρώην επικεφαλής της PlatinumGames Tatsuya Minami, το οποίο προετοιμάζεται για την ανάπτυξή του από το 2018.

Ο Mikami, που σκηνοθέτησε το αρχικό παιχνίδι Resident Evil και 4, προσεγγίστηκε για να συνιδρυθεί η M-Two, αλλά απέρριψε το ρόλο λόγω της δέσμευσης του να εργαστεί στο GhostWire της Bethesda είπε στο VGC.

Το Resident Evil 4 είναι το παιχνίδι με την υψηλότερη βαθμολογία της Capcom όλων των εποχών και τα νέα του επικείμενου remake του φάνηκε να είναι διχαστικά μεταξύ των θαυμαστών.Σε μια δημοσκόπηση της VGC να δείχνει ότι το 45% πίστευε ότι δεν θα έπρεπε να  γίνει remake.

Ωστόσο, σχολιάζοντας για το RE4 Remake για πρώτη φορά σε μια νέα συνέντευξη με το IGN, ο Mikami είπε ότι, «όσο αποδεικνύεται καλό δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό».

Ερωτηθείς για τη συνολική του εντύπωση για τα remakes της Resident Evil της Capcom, ο ιδρυτής του Tango Gameworks πρόσθεσε: «Είδα ένα βίντεο του Resident Evil 2 Remake και νόμιζα ότι ήταν πολύ καλό. Νομίζω ότι θα συνεχίσουν να επαναδημιουργούν αυτά τα παιχνίδια, καθώς πωλούνται καλά. "

Σύμφωνα με τον Dusk Golem - ο οποίος επιβεβαίωσε επίσης την έκθεση της VGC - το Resident Evil 4 έχει μεγαλύτερη ομάδα ανάπτυξης από τα δύο προηγούμενα remakes της σειράς συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης από τις εσωτερικές ομάδες της Capcom, Resident Evil 2 και DMC 5.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προγραμματιστής M-Two έδωσε προσοχή στα σχόλια για το Resident Evil 3 αφού το παιχνίδι έλαβε γενικά χαμηλότερα σκορ κριτικής από τον προκάτοχό του. Ο ιδρυτής της M-Two Minami ήταν εκτελεστικός παραγωγός στο Resident Evil 3, αν και τουλάχιστον τέσσερα άλλα στούντιο βοήθησαν στη δημιουργία του παιχνιδιού.

Το Resident Evil 2 είναι τώρα το πέμπτο single με τις καλύτερες πωλήσεις ποτέ με περίπου 6,6 εκατομμύρια αντίτυπα να πωλούνται παγκοσμίως. Το φετινό Resident Evil 3 έκανε δύο εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως σε πέντε ημέρες μετά την κυκλοφορία του στις 3 Απριλίου.

Η Capcom αποκάλυψε πρόσφατα ότι σχεδιάζει να τιμήσει την 25η επέτειο του Resident Evil τον Μάρτιο του 2021.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση, επιβεβαιωμένη από πηγές VGC, το Resident Evil 8 θα κυκλοφορήσει σε κονσόλες τρέχουσας και επόμενης γενιάς το 2021. Όπως και το Resident Evil 7 το παιχνίδι του 2021 θα έχει μια προοπτική πρώτου προσώπου και τον πρωταγωνιστή που επιστρέφει Ethan Winters.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.