Το Sea of ​​Thieves περνάει στην πρώτη θέση του Steam Global Top Sellers

Published on 5 June 2020 at 16:04

Εάν μεταβείτε στη λίστα με τους παγκόσμιες κορυφαίες πωλήσεις στο Steam αυτήν τη στιγμή θα βρείτε το Sea of ​​Thieves στην πρώτη θέση που ήταν προηγουμένως αποκλειστικό στο Xbox store και Windows 10 με το Ori and the Will of the Wisps να μην βρίσκονται πολύ πιο κάτω.

Το Xbox δέχτηκε επίθεση τα τελευταία χρόνια επειδή έβαλε τους τίτλους των στούντιο του στον υπολογιστή και έτσι να ξεκινήσει μια τάση να τα ονομάζει «console exclusives» και όχι «Xbox exclusives». Αλλά τα Xbox Game Studios αποδεικνύουν ότι αυτή ήταν μια μεγάλη κίνηση και θα μπορούσε να αποφέρει πολλά επιπλέον έσοδα.

Αυτά τα παιχνίδια έχουν ήδη διατεθεί για αγορά στο δικό τους Microsoft Store, αλλά αυτή η λίστα δείχνει ξεκάθαρα το Powerhouse που είναι το Steam και δεν πρέπει να αγνοηθεί γιατί εξακολουθεί να είναι η πλατφόρμα μετάβασης για την πλειονότητα των παικτών υπολογιστών.

Παρόλο που δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Xbox θα συνεχίσει αυτή την τάση με τους εσωτερικούς του τίτλους, έχουμε επίσης επιβεβαίωση ότι το Playstation φέρνει το Horizon: Zero Dawn στον υπολογιστή, με φήμες να ακολουθούν μερικοί τίτλοι. Κοιτάζουμε ένα λαμπρό μέλλον για τους παίκτες υπολογιστών, όπου θα απολαύσουν μερικούς από τους καλύτερους τίτλους που προσφέρουν οι κονσόλες.

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.