Η 343 Industries ετοιμάζει νέο project.

Published on 5 June 2020 at 20:17

Η Microsoft και η 343 Industries προχωρούν πλήρως με την ανάπτυξη του επερχόμενου Halo Infinite, αλλά δεν είναι το μοναδικό παιχνίδι στη σειρά που εργάζονται επί του παρόντος. Μια νέα λίστα θέσεων εργασίας που δημοσιεύτηκε από τον προγραμματιστή δηλώνει ότι ένα νέο έργο Halo βρίσκεται επίσης επί του παρόντος σε εξέλιξη (ή πλησιάζει σχεδόν στο έργο).

 

 Η λίστα για τη θέση του Senior Producer αναφέρει ότι το άτομο που θα πάρει τη δουλειά θα εργάζεται σε ένα «νέο έργο στο σύμπαν του Halo». Αυτό είναι τόσο εξειδικευμένο όσο μπορεί, και δεν είναι ακριβώς σοκαριστικό ότι περισσότερα παιχνίδια Halo εκτός από το Infinite βρίσκονται επίσης σε εξέλιξη, αλλά είναι ενδιαφέρον ότι το παιχνίδι βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Ο τρόπος με τον οποίο διατυπώνει δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να είναι ένα spin-off ή ένα δευτερεύον έργο-ίσως ένα Halo Wars 3 βρίσκεται στο έργο;

 

 Ό, τι κι αν είναι, είναι πολύ μακριά στο μέλλον. Στο τώρα  το Halo Infinite κυκλοφορεί για Xbox One, Xbox Series X και PC αυτες της γιορτές και θα έχουμε την πρώτη πραγματική ματιά στο gameplay του τον Ιούλιο. Εν τω μεταξύ η 343 Industries είναι επίσης απασχολημένη με τη σταδιακή διάθεσή τους για το Halo: The Master Chief Collection σε υπολογιστή, με το Halo 3 να ακολουθει το οποίο Θα μπει beta σε αυτόν τον μήνα.

By SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.