Φήμες για νέο χαρακτήρα στο Resident Evil 8

Published on 6 June 2020 at 11:29

Οι φήμες για το Resident Evil 8 πανε και έρχονται  στους θαυμαστές για μια πιθανή ιδέα για το τι να περιμένουν από το παιχνίδι όσον αφορά την ιστορία, τους χαρακτήρες που μπορούν να παίξουν και πολλά άλλα. Ενώ η Capcom δεν έχει ακόμη ανακοινώσει το Resident Evil 8 οι τελευταίες φήμες για το παιχνίδι αποκαλύπτουν πιθανώς έναν νέο χαρακτήρα που μπορεί να δούμε ο οποίος θα ενταχθεί στον Ethan Winters του Resident Evil 7 στην επόμενη τρομακτική του περιπέτεια.

Σε μια συλλογή από φήμες του Resident Evil 8 που δημοσιεύτηκε από την Biohazardcast, συζητείται ένας νέος χαρακτήρας με το όνομα Emily. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Έμιλι ζει στα βουνά όπου υποτίθεται ότι λαμβάνει χώρα το Resident Evil 8. Είναι στα 20 της και ψάχνει τον πατέρα της που λείπει, ο οποίος τη βλέπει να συνεργάζεται με τον Ethan. Ο βαθμός στον οποίο η Emily θα μπορεί να παίξει δεν αποκαλύπτεται, αλλά σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι ρόλο θα παίξει στο Resident Evil 8, υποθέτοντας ότι οι φήμες είναι αληθινές.

Οι φήμες είναι επίσης συνεπείς στους ισχυρισμούς ότι ο Chris Redfield θα είναι και στο Resident Evil 8, αλλά με μια νέα σχεδίαση. Και πάλι, τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί από την Capcom, οπότε οι θαυμαστές θα πρέπει να πάρουν όλες αυτές τις πληροφορίες με επιφύλαξη.

Ευτυχώς, φαίνεται ότι η αναμονή για το Resident Evil 8 θα είναι σύντομη. Ανάλογα με τις φήμες που πιστεύει κανείς, το Resident Evil 8 αποκάλυψε ότι θα μπορούσε να συμβεί στο PS5 event ή θα συμβεί στις 10 Ιουνίου. Όποια και αν είναι η περίπτωση, φαίνεται ότι υπάρχει μια καλή πιθανότητα να αποκαλύψει το Resident Evil 8 θα πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή αυτόν τον μήνα.

Όσο για τους οπαδούς του Resident Evil μπορούν να περιμένουν να πάρουν τα χέρια τους στο παιχνίδι, αυτό μένει να δούμε. Ωστόσο, οι φήμες έχουν δείξει ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του Resident Evil 8 θα είναι από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2021, ανάλογα με τις καθυστερήσεις στην παραγωγή που προκαλούνται από τη συνεχιζόμενη πανδημία Covid-19

BySpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.