Το νέο τρέιλερ του F1 2020 παρουσιάζει το Circuit του Baku

Published on 6 June 2020 at 21:33

Η Codemasters αποκάλυψε το τελευταίο circuit που θα παρουσιαστεί από τη σειρά hot lap F1 2020. Aυτό το βίντεο παρουσιάζει τον Antonio Giovinazzi στη ζωντανή του Alfa Romeo.

Από την προσθήκη του στο ημερολόγιο αγώνων το 2016, το δύσκολο circuit πόλης έγινε γρήγορα αγαπημένο στους θαυμαστές

Tο F1 2020 προσφέρει τη λειτουργία «My Team». Αυτή η σημαντική νέα λειτουργία παιχνιδιού επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν την ομάδα τους στην F1 και να πάρουν τη θέση τους παράλληλα με την καθιερωμένη σύνθεση του 2020. Επιπλέον, θα προσφέρει μια νέα εμπειρία οδηγού-διευθυντή προσφέροντας μια μοναδική εικόνα για τον κόσμο της F1.

My Team και η καθιερωμένη και ιδιαίτερα αναγνωρισμένη λειτουργία καριέρας θα επιτρέψουν στους παίκτες περισσότερη ευελιξία με την επιλογή τριών διαφορετικών σεζόν. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν από την αρχική πλήρη σεζόν 22 αγώνων, και συντομότερες επιλογές 10 και 16 αγώνων.

Επιπλέον, και για το παιχνίδι με φίλους, η χωριστή οθόνη δύο παικτών κάνει την ευπρόσδεκτη επιστροφή της, μαζί με μια σειρά από νέες επιλογές. Αυτοί οι τρόποι είναι εκτός από τις βασικές εμπειρίες αγώνων F1 και F2 που παραμένουν τόσο απαιτητικές όσο ποτέ για όσους αγαπούν την ένταση των αγώνων προσομοίωσης.

Το F1 2020 θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουλίου.

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.