Το Cyberpunk 2077 Stadia Version δεν θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με το PS4, το Xbox One και τον υπολογιστή

Published on 8 June 2020 at 05:28

Το Stadia δεν ξεκίνησε ακριβώς όπως θα περίμενε η Google, και οι ίδιοι ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για αυτό. Ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσετε περισσότερους παίκτες στην υπηρεσία είναι φυσικά παιχνίδια και ως μία από τις μεγαλύτερες επερχόμενες κυκλοφορίες της χρονιάς, το Cyberpunk 2077 της CD Projekt RED είναι ένα μεγάλο ατού στην υπηρεσίας ροής.

Όπως αποδεικνύεται όμως δεν θα δει ταυτόχρονη κυκλοφορία στο Stadia και θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα κάποια στιγμή μετά την κυκλοφορία του για το PS4, το Xbox One και τον υπολογιστή. Αυτό γίνεται σύμφωνα με μια δήλωση της CD Projekt στον ιστότοπό της σε μια ανάρτηση σχετικά με το μάρκετινγκ του παιχνιδιού.

«Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου 2020 για υπολογιστές, Xbox One και PlayStation 4», έγραψε η εταιρεία (μέσω του ResetEra). "Μέχρι το τέλος του έτους, το παιχνίδι θα κάνει επίσης το ντεμπούτο του στο Google Stadia."

Για ένα παιχνίδι τόσο τεράστιο όσο αυτό, ένα κενό δύο μηνών θα είναι ένα πολύ μεγάλο χτύπημα για το Stadia. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι είναι πολύ πιθανό ότι  ανάλογα με το πότε θα κυκλοφορήσει το Cyberpunk 2077 στην πλατφόρμα (Stadia)  το παιχνίδι θα είναι επίσης διαθέσιμο στο Xbox Series X (στο οποίο υποστηρίζει Smart delivery) και (πιθανώς) στο PS5 περίπου ή πριν από αυτήν την ώρα.

Για τους κατόχους PS4, Xbox One και PC, το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου. Η CD Projekt RED δήλωσε πρόσφατα ότι το παιχνίδι βρίσκεται στα τελικά στάδια ανάπτυξης. Νέες πληροφορίες για τον πολυαναμενόμενο τίτλο θα διατεθούν στις 25 Ιουνίου στο Night City Wire.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.