Η Square Enix επιστρατεύει τον σχεδιαστή του Devil May Cry 5,Dragon’s Dogma για να εργαστεί σε νέο AAA Action-RPG

Published on 8 June 2020 at 01:05

Η Square Enix προσέλαβε τον βετεράνο της Capcom, Ryota Suzuki για να δουλέψει σε ένα νέο AAA action-RPG. Στην Capcom, ο Suzuki ήταν σχεδιαστής στο Dragon's Dogma και το Devil May Cry 5, καθώς και Lead Game Designer στο Dragon's Dogma: Dark Arisen. Στο νέο παιχνίδι της Square Enix, έχει θέση ως Battle Director.

Σε μια συνέντευξη που δημοσίευσε η Square Enix (μεταφράστηκε από το Siliconera), μίλησε εν συντομία για τη φύση αυτού του έργου, σε αντίθεση με το RPGs που έχει συνήθως συσχετιστεί η Square Enix. Ανέφερε ότι σε αντίθεση με τα περισσότερα RPG που βασίζονται με εντολές στα οποία εργαζόταν η Square Enix στο παρελθόν και λόγω της αλλαγής των προτιμήσεων του κοινού τώρα μεταβαίνουν σε μια προσέγγιση που τους βλέπει να περιλαμβάνει περισσότερα στοιχεία δράσης στα RPG τους (το πρόσφατο  Final Fantasy 7 Remake είναι ένα τέλειο παράδειγμα αυτού). Για το σκοπό αυτό o Suzuki χάρη στην εμπειρία του με τα παιχνίδια δράσης της Capcom είναι ο κατάλληλος για αυτό που εργάζονται.

Αν και η συνέντευξη δεν αναφέρει συγκεκριμένα σε ποιες πλατφόρμες είναι το παιχνίδι, κάποιος θα υποθέσει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη για της πλατφόρμες επόμενης γενιάς. Οι προηγούμενες αναφορές από την Square Enix ανέφεραν ότι εργάζονται σε ένα νέο παιχνίδι δράσης για το PS5 και το Xbox Series X, οπότε είναι πιθανό αυτό να σχετίζεται με αυτό. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.