Φήμη :Το Resident Evil 8 θα έχει τρεις πρωταγωνιστές

Published on 9 June 2020 at 22:37

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών έχουν διαρρεύσει πάρα πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το Resident Evil 8 και έχουν επίσης αναφερθεί πληροφορίες σχετικά με το ποιος θα είναι ο πρωταγωνιστής. Σύμφωνα με τις διαρροές, οι παίκτες θα μπαίνουν ξανά στο ρόλο του πρωταγωνιστή του Resident Evil 7, Ethan Winters, αλλά σύμφωνα με νέες πληροφορίες, θα μοιραστεί το επίκεντρο με δύο άλλους χαρακτήρες.

Στο Twitter, ο διακεκριμένος Leaker του Resident Evil, Dusk Golem (ή Aesthetic Golem), έδωσε κάποιες νέες λεπτομέρειες στο παιχνίδι και δηλώνει ότι το Resident Evil 8 θα έχει τρεις πρωταγωνιστές που μπορούν να παίξουν. Αναφερόμενος στην προηγούμενη διαρροή σχετικά με το RE8 που ήταν αρχικά το Resident Evil Revelations 3 σε πρώιμη ανάπτυξη, ο Dusk Golem δηλώνει ότι οι τρεις πρωταγωνιστές θα είναι από εκείνο το project.

Ο Ethan εξακολουθεί να φέρεται να είναι ο πρωταγωνιστής και θα παίζει περίπου 50 έως 60 τοις εκατό του παιχνιδιού ως αυτόν. Θα ξοδέψετε 30 έως 40 τοις εκατό του παιχνιδιού ως δεύτερο χαρακτήρα και το υπόλοιπο 10 τοις εκατό ως τρίτο.

Μια πρόσφατη διαρροή ανέφερε μια γυναίκα στα μέσα της δεκαετίας του '20 που ονομάζεται Emily, η οποία θα είναι ένας διαθέσιμος χαρακτήρας στο παιχνίδι, και αυτό θα μπορούσε πολύ καλά να συνδεθεί με αυτές τις πληροφορίες. Όσο για το ποιος μπορεί να είναι ο τρίτος χαρακτήρας, αυτή είναι η καλύτερη εικασία. Ο Chris Redfield φημολογείται ότι παίζει σημαντικό ρόλο στην ιστορία - μήπως θα παίξουμε σαν αυτόν για άλλη μια φορά;

Φυσικά, όλα αυτά βασίζονται στην υπόθεση ότι πρόκειται για ακριβείς πληροφορίες. Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε μη επαληθευμένη διαρροή, αν και ο Dusk Golem υπήρξε αξιόπιστη διαρροή στο παρελθόν, και παίρνουμε  αυτές τις λεπτομέρειες με επιφύλαξη καθώς αναμένουμε επίσημη λέξη από την Capcom. Αυτό μπορεί να μην είναι πολύ μακριά - αναφορές δείχνουν ότι το Resident Evil 8 θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2021 ως παιχνίδι cross-gen και ότι μια ανακοίνωση θα έρθει τους επόμενους  μήνες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.