Το No Man’s Sky θα λάβει υποστήριξη Cross-Play αύριο

Published on 10 June 2020 at 19:03

Μαζί με την κυκλοφορία του στο Xbox Game Pass αύριο το  No Man’s Sky θα λάβει υποστήριξη γιαcross-platform play. Οι παίκτες σε PC, PS4 και Xbox One μπορούν ουσιαστικά να παίζουν μαζί και αυτό επεκτείνεται ακόμη και σε παίκτες Windows 10, GOG και VR. Στην πραγματικότητα, μια έκδοση των Windows 10 του παιχνιδιού θα ξεκινήσει επίσης αύριο και θα είναι διαθέσιμη στο Xbox Game Pass για υπολογιστή.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση ιστολογίου ο συνιδρυτής της Hello Games, Sean Murray, δήλωσε ότι αυτό έγινε για να επιτρέψει σε όλους όσους στην κοινότητα να επωφεληθούν από την εισροή νέων παικτών που φέρνει το Game Pass. Το cross-play βρίσκεται σε εξέλιξη για έξι μήνες και η ομάδα ανάπτυξης «επεξεργάζεται αθόρυβα το back-end του δικτύου για να πάρει όλες τις εκδόσεις του παιχνιδιού σε μία μόνο βάση για πολλούς παίκτες», σύμφωνα με τον επικεφαλής Tim Woodley στο δελτίο τύπου. Οι επερχόμενες ενημερώσεις θα επιτρέψουν επίσης fireteams, ομιλία σε κείμενο και άλλες βελτιώσεις, ειδικά για λόμπι για πολλούς παίκτες.

Φυσικά, μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τη βάση κάποιου σε μια διαφορετική πλατφόρμα (και ακόμη να θαυμάσετε τις κατασκευές που δεν είναι δυνατές στις κονσόλες). Υπάρχουν πολλά ακόμη που θα έρθουν αυτό το καλοκαίρι και δεδομένης της ποιότητας των ενημερώσεων για το No Man's Sky, θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε τι θα ακολουθήσει.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.