Ο τεχνικός διευθυντής του DiRT 5 λέει ότι η ανάπτυξη με τον SSD του Xbox Series X είναι "απίστευτο"

Published on 11 June 2020 at 19:08

Μία από τις πρώτες ματιές στην επόμενη γενια αποκαλύπτει η Codemasters με ’DiRT 5. Ο τίτλος αγώνων εκτός δρόμου θέλει να διαλύσει τη θέση τόσο στις κονσόλες της τρέχουσας όσο και της επόμενης γενιάς. Όσον αφορά τις εν λόγω κονσόλες, έχουν γίνει πολλά  σχόλια για διάφορα χαρακτηριστικά και για της δύο, με έναν από τους μεγαλύτερους επαίνους να είναι η μονάδα του  SSD για το PS5. Σήμερα, όμως, παίρνουμε λίγο επαίνους στην άλλη πλευρά του δρόμου, καθώς ο τεχνικός διευθυντής του DiRT 5 έχει καλά λόγια για το Xbox Series X.

Ο David Springate μίλησε στον επίσημο ιστότοπο του Xbox για το επερχόμενο παιχνίδι αγώνων. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε ακούσει υπέροχα πράγματα για την επόμενη γενική έκδοση, όπως δυνατότητες 4k και 120 fps, αλλά όταν πρόκειται για βελτιώσεις για το Xbox Series X, ο Springate λέει ότι το μεγαλύτερο πράγμα για αυτόν ήταν ο SSD το οποίο επέτρεψε για σχεδόν ανύπαρκτες οθόνες φόρτωσης.

«Προφανώς, αυτή η μονάδα SSD είναι απίστευτη. Δεν είναι σαν SSD υπολογιστή, είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Το να φορτώνεις δεδομένα τόσο γελοία γρήγορα δεν είναι μόνο εντυπωσιακό, αλλά ως προγραμματιστής, είναι πολύ ενδιαφέρον. Για το DiRT 5, θα μπορέσουμε να φτάσουμε σε αγώνες πολύ γρήγορα. Σημαίνει ότι δεν περνούν οι οθόνες φόρτωσης,  δεν κοιτάζω το τηλέφωνό μου, αυτό σημαίνει ότι η δράση θα είναι χωρίς διακοπή.

 Στο μέλλον, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που βλέπω πώς αυτή η τεχνολογία πρόκειται να αλλάξει το πρόσωπο των βιντεοπαιχνιδιών, επειδή πιστεύω πραγματικά ότι θα το κάνει. "

 Το DiRT 5 πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, PC και Stadia.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.