Οι βαθμολογίες οδηγού προστέθηκαν στο νέο παιχνίδι F1 2020

Published on 19 June 2020 at 00:30

Η Formula 1 ανακοίνωσε την προσθήκη αξιολογήσεων οδηγών στο βιντεοπαιχνίδι F1 2020, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουλίου σε PC, PS4 και Xbox.

Η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη κατά τη διάρκεια της καριέρας και της νέας λειτουργίας «Η ομάδα μου», η οποία επιτρέπει στον παίκτη να δημιουργήσει μια 11η ομάδα και να συμμετάσχει στην F1.

Οι βαθμολογίες κυμαίνονται από 1-99, και οι δύο οδηγοί F1 διαφήμισης Formula 2 λαμβάνουν έναν αριθμό. Βασίζονται στους τομείς εμπειρίας, ιπποδρομίας, ευαισθητοποίησης και ρυθμού, με τις τελικές βαθμολογίες να επιλέγονται από την πραγματική απόδοση του οδηγού.

Η βαθμολογία τους θα αντικατοπτρίζει στη συνέχεια πώς οδηγούν και αποδίδουν στο παιχνίδι. Σύμφωνα με το F1, οι τέσσερις κατηγορίες θα συμβάλουν στα ακόλουθα πλεονεκτήματα.

- Experience - Ένα υψηλότερο σκορ εμπειρίας θα βοηθήσει τους παίκτες να συλλέξουν μεγαλύτερο αριθμό «Πόντων πόρων», που χρησιμοποιούνται στο παιχνίδι για να αγοράσουν αναβαθμίσεις αυτοκινήτων.

- Racecraft - Η υψηλότερη βαθμολογία του racecraft επιτρέπει στον οδηγό να εξαπολύσει αποτελεσματικότερες προσλήψεις.

- Awareness - Η υψηλότερη βαθμολογία εδώ σημαίνει ότι ο οδηγός είναι λιγότερο πιθανό να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του όταν η πορεία γίνεται σκληρή.

- Pace - Πολύ απλά, όσο υψηλότερο είναι το σκορ, τόσο πιο γρήγορος θα είναι ο οδηγός σε έναν αγώνα.

Η F1 ανακοίνωσε τις βαθμολογίες για Racing Point, Red Bull και AlphaTauri, με περισσότερες βαθμολογίες να κυκλοφορήσουν στο μέλλον.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.