Νέο υλικό από το Microsoft Flight Simulator

Published on 12 June 2020 at 23:34

Η Microsoft κυκλοφόρησε ένα νέο σύνολο στιγμιότυπων οθόνης από την PC alpha build του Microsoft Flight Simulator. Αυτά τα στιγμιότυπα οθόνης παρουσιάζουν μερικά πραγματικά εκπληκτικά γραφικά, ωστόσο, τίποτα δεν σας έχει προετοιμάσει για ένα βίντεο παιχνιδιού που έχουμε  παρακάτω.

Αυτό το βίντεο παιχνιδιού παρουσιάζει ένα αεροπλάνο που προσγειώνεται κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας. Φυσικά, το βίντεο δείχνει τα απίστευτα  σύννεφα και τα καιρικά φαινόμενα του παιχνιδιού. Και αυτό το βίντεο παιχνιδιού φαίνεται πιο επόμενο-gen-ish από αυτό που έχουν παρουσιάσει τόσο η Sony όσο και η Microsoft μέχρι στιγμής. Θέλω να πω, μιλάμε για έναν χάρτη που έχει το μέγεθος ολόκληρης της Γης και μοιάζει λεπτομερώς.

Σημειώστε επίσης ότι αυτό το βίντεο Alpha gameplay. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι το τελικό προϊόν μπορεί να φαίνεται - και να λειτουργεί - καλύτερα από αυτό που εμφανίζεται εδώ. Θα πρέπει επίσης να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτή η έκδοση alpha δεν χρησιμοποιεί εφέ Ray Tracing.

Παρακάτω μπορείτε επίσης να βρείτε μερικά επιπλέον στιγμιότυπα οθόνης υπολογιστή από το Microsoft Flight Simulator. Αυτά τα στιγμιότυπα οθόνης παρουσιάζουν τα οπτικά / γραφικά που μπορούν ήδη να βιώσουν οι παίκτες σε αυτό το παιχνίδι.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.