Η WB Interactive Entertainment είναι προς πώληση από τη μητρική εταιρεία, AT&T

Published on 13 June 2020 at 10:27

Σύμφωνα με μια αναφορά από το CNBC, προφανώς η μητρική εταιρεία στο τμήμα  παιχνιδιών, η AT&T, ψάχνει να πουλήσει το τμήμα για  περίπου το άθροισμα των 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ. Παρόλο που φαίνεται ότι δεν υπάρχει συμφωνία υπήρξε ενδιαφέρον από την Take-Two Interactive Software, Electronic Arts και Activision Blizzard, αλλά είναι ακόμη σε πολύ πρώιμη ανάπτυξη.

Ενώ στα χαρτιά η συμφωνία μπορεί να ακούγεται καλή αξίζει μάλλον να θυμόμαστε ότι οι περισσότεροι από τους τίτλους τους έχουν βασιστεί σε ιδιότητες που ανήκουν ή έχουν λάβει άδεια από την Warner Bros., όπως τα παιχνίδια Arkham και Injustice από τη DC Comics ή τη σειρά The Lord of the Ring διαθέτουν πολύ λίγα πρωτότυπα IP παιχνιδιών, με το πιο αξιοσημείωτο να είναι το franchise Mortal Kombat. Υπάρχουν, ωστόσο, πολλά στούντιο κάτω από την ομπρέλα τους: TT Games, Rocksteady Studios, NetherRealm Studios, Monolith Productions, WB Games Boston, Avalanche Software, WB Games Montreal και WB Games San Francisco.

Η WB Interactive Entertainment απουσίασε σε μεγάλο βαθμό από το τελευταίο μέρος αυτής της γενιάς κονσόλας εκτός των τίτλων του Mortal Kombat. Προφανώς έχουν δει πολλές ακυρώσεις, ειδικά από αποτυχημένες προσαρμογές των ιδιοτήτων της DC Comics. Οι φήμες λένε ότι η εταιρεία σχεδίαζε ένα μεγάλο event στη  E3 με πολλαπλούς τεράστιους τίτλους άλλα τελικά  ακυρώθηκε λόγω των ανησυχιών COVID-19 και ότι μια ψηφιακή διάσκεψη κάποιου είδους θα την αντικαταστήσει αργότερα στο μέλλον. Το εάν όλα αυτά έχουν επηρεάσει ότι με οποιονδήποτε σημαντικό τρόπο είναι ασαφές. Σε αυτό το σημείο, πρέπει απλώς να περιμένουμε και να δούμε τι θα συμβεί.

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.