Το Hitman 3 έρχεται σε Next-Gen κονσόλες στις αρχές του 2021

Published on 14 June 2020 at 17:41

Ο θάνατος έρχεται στις κονσόλες επόμενης γενιάς καθώς η IO Interactive ανακοίνωσε το Hitman 3 για  κυκλοφορία στις αρχές του 2021. Το Hitman 3 θα είναι  το τέλος της τριλογίας «World of Assassination»,η οποία ξεκίνησε με την επανεκκίνηση του Hitman το 2016. Όπως και με τα δύο τελευταία παιχνίδια, το νέο Hitman θα διαθέτει έξι διαφορετικές δολοφονικές αποστολές σε όλο τον κόσμο, αν και αυτή τη φορά φαίνεται ότι το IO Interactive έχει έναν πιο σκοτεινό, πιο σοβαρό τόνο. 

 Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση από την IO Interactive:

Το Hitman 3 είναι το τέλος για την τριλογία του «World of Assassination» που οδηγεί τους παίκτες σε όλο τον κόσμο σε μια περιπέτεια με σφαίρες σε εκτεταμένες τοποθεσίες με sandbox, με τον Πράκτορα 47 να επιστρέφει για τα πιο σημαντικά συμβόλαια της καριέρας του. Με την υποστήριξη του χειριστή του Agency, Diana Burnwood, ο Agent 47 ενώνει τις δυνάμεις του με τον μακρόχρονο φίλο του Lucas Gray. Η τελική αποστολή τους είναι να εξαλείψουν τους εταίρους του Providence, αλλά αναγκάζονται να προσαρμοστούν καθώς το κυνήγι τους εντείνεται. Όταν η σκόνη καθίσει ο 47 και ο κόσμος που κατοικεί δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος.

Διαθέτοντας έξι σχολαστικά λεπτομερείς τοποθεσίες γεμάτες δημιουργικές ευκαιρίες, το Hitman 3 δίνει στους παίκτες την απαράμιλλη ελευθερία να ολοκληρώσουν τους στόχους τους σε έναν κόσμο παιχνιδιών που αντιδρά σε ότι κάνουν. Όλα αυτά καθίστανται εφικτά με τη βραβευμένη τεχνολογία Glacier της IOI, η οποία ενισχύει τον εντυπωσιακό κόσμο παιχνιδιών του Hitman 3 για να προσφέρει απαράμιλλη επιλογή παίκτη και δυνατότητα αναπαραγωγής.

Είναι ενδιαφέρον ότι το Hitman 3 θα λειτουργήσει ως «πλατφόρμα» για την πλήρη τριλογία επανεκκίνησης, με τους παίκτες να μπορούν να εισάγουν επίπεδα, συλλεκτικά αντικείμενα και πρόοδο από τα δύο τελευταία παιχνίδια. Προφανώς, θα υπάρχει υποστήριξη crossgen, που σας επιτρέπει να εισάγετε επίπεδα από το Xbox One / PS4 στο Xbox Series X / PS5.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.