Το Xbox Series X θα έχει τον ίδιο μενού με το Xbox One

Published on 17 June 2020 at 11:01

Χάρη στις πρόσφατες αναφορές και διαρροές, γνωρίζουμε ότι ο επανασχεδιασμός του Xbox store βρίσκεται στον ορίζοντα, κάτι που έχει νόημα, δεδομένου ότι το Xbox Series X θα κυκλοφορήσει λίγους μήνες από τώρα. Οι διαρροές λένε ότι το επανασχεδιασμένο κατάστημα θα είναι κοινό και στα δύο, στο Xbox One και στην επερχόμενη σειρά X.

 Στο Twitter, ο Tom Warren από το The Verge αναφέρει ότι το Xbox Series X θα έχει το ίδιο UI με το Xbox One. Ο πίνακας εργαλείων θα λάβει σύντομα μια ενημέρωση, η οποία θα την προετοιμάσει για την κονσόλα επόμενης γενιάς και παρόλο που θα υπάρχουν ορισμένες νέες δυνατότητες ειδικά για το series X για να αξιοποιήσουν τις νέες δυνατότητες της κονσόλας - καθώς και βελτιώσεις στην ταχύτητα και την απόδοσή της - το περιβάλλον χρήστη θα είναι σε μεγάλο βαθμό το ίδιο και για τις δύο κονσόλες.

 Αυτό δεν προέρχεται από επίσημα κανάλια, γι 'αυτό το θεωρήστε φήμη προς το παρόν, αλλά αυτή η προσέγγιση έχει πολύ νόημα στο πλαίσιο του τρόπου με τον οποίο η Microsoft πλησιάζει την επόμενη γενιά. Δεδομένης της στρατηγικής τους για την παραγωγή και του γεγονότος ότι θεωρούν το Xbox One, το Xbox Series X και άλλες πλατφόρμες - όπως το PC και το xCloud - είναι λογικό ότι θα θέλουν να έχουν ομοιομορφία με το περιβάλλον εργασίας χρήστη σε όλες τις συσκευές τους .


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.