Η υπηρεσία Smart Delivery του Xbox Series X θα υποστηρίζει και τους φυσικούς τίτλους.

Published on 15 June 2020 at 21:09

Έχει κυκλοφορήσει μια νέα ανάρτηση Xbox Wire, που προσφέρει λίγο περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία Smart Delivery .Η δυνατότητα θα επιτρέπει στους παίκτες του Xbox One που αγοράζουν ένα παιχνίδι να λαμβάνουν μια έκδοση Xbox Series X χωρίς επιπλέον κόστος (αν και εξαρτάται από το πότε θα είναι διαθέσιμη η τελευταία). Μαζί με τους ψηφιακούς τίτλους, η υπηρεσία Smart Delivery θα λειτουργεί επίσης με φυσικά παιχνίδια και η εξέλιξη θα μεταφέρεται μεταξύ των εκδόσεων.

Περιγράφει επίσης μερικά σενάρια για τον τρόπο λειτουργίας της υπηρεσία Smart Delivery. Για το Gears 5, όσοι το κατέχουν στο Game Pass ή στο Xbox One μπορούν να λάβουν μια βελτιστοποιημένη έκδοση Xbox Series X κατά την κυκλοφορία. Το Halo Infinite λειτουργεί λίγο διαφορετικά - είναι διαθέσιμο τόσο στο Xbox One όσο και στο Xbox Series X, αλλά πρέπει να αγοραστεί μόνο μία φορά. Η Έξυπνη παράδοση θα εντοπίσει αυτόματα την κονσόλα στην οποία χρησιμοποιείτε το παιχνίδι και θα παραδίδει την απαιτούμενη έκδοση.

Το Cyberpunk 2077 είναι ένα ενδιαφέρον παράδειγμα. Αγοράστε το για Xbox One και μπορεί να αναπαραχθεί σε λειτουργία συμβατότητας στο Xbox Series X. Όλη η πρόοδος θα μεταφερθεί επίσης. Μόλις βγει η βελτιστοποιημένη έκδοση του παιχνιδιού Xbox Series X, θα λάβετε δωρεάν την αναβάθμιση.

Όλα εξαρτώνται από το εάν ένας προγραμματιστής ή εκδότης αποφασίζει να υποστηρίξει την υπηρεσία Smart Delivery φυσικά.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.