Η DC και WB Games θα ανακοινώσουν νέο παιχνίδι στο Nέο ανακοινωθέν Event του Αυγούστου.

Published on 17 June 2020 at 22:26

Η DC Comics ανακοίνωσε ένα νέο εικονικό event, το DC Fandome, το οποίο θα ξεκινήσει το Σάββατο 22 Αυγούστου.Σύμφωνα με τη DC, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ανακοινώσεις και ενημερώσεις από διάφορες ιδιότητες DC σε πολλά μέσα. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της DC αναφέρει ότι η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίσης μια νέα ανακοίνωση από τα WB Games.

Με μια νέα ανακοίνωση παιχνιδιού συνδεδεμένη τόσο στην DC όσο και στην Warner Bros, είναι φυσικό να υποθέσουμε αμέσως ότι ένα νέο παιχνίδι Batman πρόκειται να ανακοινωθεί- και σίγουρα, αυτή η ανακοίνωση φαίνεται να έχει καθυστερήσει πολύ . Η WB Games Montreal - οι προγραμματιστές του Arkham Origins - teasαρουν αυτό που είναι σχεδόν σίγουρα το επόμενο μεγάλο παιχνίδι Batman εδώ και πολύ καιρό, και όσον αφορά μια πραγματική ανακοίνωση ζήτησε πρόσφατα από τους θαυμαστές να «μείνουν συντονισμένοι».

Στην πραγματικότητα, μια έκθεση νωρίτερα μέσα στο έτος ισχυρίστηκε ότι τα WB Games ήταν έτοιμα να φιλοξενήσουν το ντεμπούτο τους στην E3 φέτος και το επόμενο παιχνίδι Batman επρόκειτο να είναι μια από τις νέες ανακοινώσεις που είχαν προγραμματίσει - που ήταν πριν από την ακύρωση της E3 2020, φυσικά. Μια άλλη πρόσφατη έκθεση έδειξε ότι το παιχνίδι Batman του WB Games Montreal θα αποκαλυφθεί τους επόμενους μήνες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.