Φήμη για ανακοίνωση παιχνίδιου με θέμα την Suicide Sqaud

Published on 19 June 2020 at 09:13

Ο Imran Khan της Kinda Funny μίλησε για το επόμενο παιχνίδι της εταιρείας στο GamesDaily της εταιρείας και είπε ότι είχε ακούσει ότι ο επόμενος τίτλος των στούντιο θα ήταν ένα παιχνίδι που θαβθα στη Suicide Squad. Δεν είχε άλλες  λεπτομέρειες για να προσφέρει και ήταν σαφές ότι αυτό ήταν κάτι που άκουσε πριν από λίγα χρόνια, οπότε δεν μπορούσε να πει με σιγουριά αν αυτό είχε αλλάξει ή όχι, αλλά από τότε δεν είχε ακούσει κάτι διαφορετικό.

 Είναι ενδιαφέρον, γιατί γνωρίζουμε ότι ένα παιχνίδι Suicide Squad ήταν σε εξέλιξη στο WB Μόντρεαλ  αλλά ακυρώθηκε. Θα μπορούσε η Rocksteady να αναλάβει αυτό το έργο, ή τουλάχιστον το IP μετά την εν λόγω ακύρωση.Δεν υπάρχει 100% σαφήνεια και αυτό βασίζεται σε κάτι που ο Χαν άκουσε λίγο πριν, όπως λέει, οπότε δεν είναι έξω από τη σφαίρα πιθανότητας να έχει αλλάξει, ειδικά επειδή είναι προφανές ότι πολλά έχουν αλλάξει με τα παιχνίδια που σχετίζονται με το DC.

Η WB σχεδιάζει να  κάνει εκδήλωση με βάση την DC, 22 Αυγούστου, με το όνομα FanDome, όπου θα εμφανίζονται ταινίες και παιχνίδια με βάση τις ιδιότητες DC. Οι αποδόσεις είναι τόσο καλές όσο κάθε παιχνίδι που θα μπορούσε τελικά να αποκαλυφθεί εκεί, οπότε θα περιμένουμε και θα δούμε.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.