Το Scarlet Nexus μας παρουσιάζει στον κεντρικό πρωταγωνιστή, Yuito Sumeragi

Published on 21 June 2020 at 10:34

Τι συμβαίνει όταν συνδυάζετε το ξέφρενο gameplay ενός παιχνιδιού δράσης όπως το Devil May Cry με ένα βαρύ στυλ anime; Από την εμφάνιση του, Scarlet Nexus. Το παιχνίδι ανακοινώθηκε στο event της Microsoft. Τώρα έχουμε μια ακόμη εισαγωγή στον κύριο χαρακτήρα του παιχνιδιού, Yuito Sumeragi.

Στο υλικό που κυκλοφόρησε μέχρι στιγμής, έχουμε δει τον Yuito να  σκίζει το μέρος και τώρα μέσω του επίσημου Twitter τον γνωρίζουμε. Είναι από μια αριστοκρατική οικογένεια και εντάχθηκε στο Other Suppression Force (OSF) αφού σώθηκε από μια επίθεση από το μυστηριώδες Other. Φαίνεται ότι η δύναμή του επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στην Ψυχοκινηση, την οποία χρησιμοποιεί για να υποτάξει άλλους. Δεν είναι σαφές εάν είναι ο μόνος χαρακτήρας που μπορεί να παίξει, αλλά φαίνεται ότι θα είναι ο κεντρικός χαρακτήρας.

Το Scarlet Nexus πρόκειται να κυκλοφορήσει για κονσόλες τρέχουσας και επόμενης γενιάς, καθώς και για υπολογιστή. Μπορείτε επίσης να δείτε μια βιτρίνα του animation και του παιχνιδιού του παιχνιδιού εδώ.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.