Το Mortal kombat και Injustice ετοιμάζονται για την νέα γενιά.

Published on 19 June 2020 at 23:14

H NetherRealm Studios εργάζεται στα Mortal Kombat και Injustice για το PS5 και το Xbox Series X, καθώς το στούντιο αναζητά έναν μηχανικό γραφικών για την μετάβαση στην επόμενη γενιά.

Όπως αποκαλύφθηκε μέσω μιας πρόσφατα δημοσίευσης εργασίας για έναν Κύριο Μηχανικό Λογισμικού στον προγραμματιστή που εδρεύει στο Σικάγο, η NetherRealm σκοπεύει να προσφέρει «τεχνολογία τελευταίας τεχνολογίας για τα PS5 και Xbox Series X».

"Η NetherRealm, ένα τμήμα της WB Games Inc., αναζητά έναν κύριο μηχανικό λογισμικού - γραφικων για να οδηγήσει το όραμα γραφικών  για την  επόμενης γενιά κονσολών για τα franchise Mortal Kombat ™ και Injustice ™.

Ως κύριος μηχανικός γραφικών, θα συνεργαστείτε στενά με τον επικεφαλής μηχανικό και τους υπόλοιπους συνεργάτες σας για την ανάπτυξη τεχνολογίας γραφικών αιχμής για το PS5 και το XBOX Series X. Ο τομέας σας θα καλύπτει ολόκληρο τον αγωγό απόδοσης και οι ευθύνες σας θα περιλαμβάνουν βελτιστοποίηση, σχεδιασμό και υλοποίηση κεντρικής νέας τεχνολογίας γραφικών.

Επιπλέον, ως μέρος της υψηλής ομάδας μηχανικών μας, θα έχετε άφθονη ευκαιρία να μοιραστείτε την εμπειρία και την εμπειρία σας σχετικά με την ανάπτυξη μηχανολογικών συστημάτων σε ολόκληρη τη βάση του κώδικα. Οι ευκαιρίες για συμμετοχή στη δημιουργική διαδικασία θα εμφανίζονται επίσης τακτικά. Αυτή η δουλειά θα απαιτήσει στενή συνεργασία με την ηγεσία της Μηχανικής και της Καλλιτεχνικής κατά την εφαρμογή νέων χαρακτηριστικών."

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Warner Bros. και η NetherRealm σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν τους επερχόμενους τίτλους τους στις κονσόλες επόμενης γενιάς, αλλά είναι καλό να γνωρίζουμε ότι τόσο οι σειρές Mortal Kombat όσο και Injustice πιθανότατα θα φτάσουν στο PS5 και στο Xbox Series X.
Επιπλέον, βάσει αυτής της διαφήμισης εργασίας, είναι πιθανό τα επόμενα παιχνίδια Mortal Kombat και Injustice να είναι αποκλειστικά για τα συστήματα επόμενης γενιάς, αντί για τίτλους cross-gen..


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.