Η Remedy είναι «εξαιρετικά χαρούμενη» που συνεργάζεται ξανά με τη Microsoft

Published on 20 June 2020 at 14:18

Στο X019 ανακοινώθηκε ότι το Remedy επιστρέφει μεν έναν αποκλειστικό τίτλο Xbox - αυτή τη φορά με το  CrossfireX  το εξαιρετικά δημοφιλές παιχνίδι πολλαπλών παικτών στην Ασία (έχει πάνω από 650 εκατομμύρια μηνιαίους παίκτες).

Μιλώντας στο Eurogamer η Remedy άρπαξε την ευκαιρία να συνεργαστεί ξανά με τη Microsoft - θυμηθείτε, το Alan Wake και το Quantum Break ήταν και οι δύο αποκλειστικοί για το Xbox, προτού η Remedy ξεκινήσει με το Control - σημειώνοντας ότι ενώ η συνεργασία τους ήταν αυστηρά με τη SmileGate ο οποίος  με τη σειρά τους συνεργάστηκαν με τη Microsoft, χαιρόταν να συνεργαστούν ξανά με την ομάδα του Xbox.

«Πώς ξεκινήσαμε, αυτή ήταν μια σχέση προγραμματιστή-προγραμματιστή με τη SmileGate. Αυτό το σκέλος ήταν για εμάς για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Και στη συνέχεια η SmileGate διακλαδίστηκε και συνεργάστηκε με τη Microsoft. Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε ξανά με αυτά τα παιδιά, γιατί έχουμε πολλούς φίλους που έχουμε σε αυτήν την πλευρά του τραπεζιού », δήλωσε ο Tuukka Taipalvesi της Remedy.

Είναι καλό να βλέπεις τη Remedy να δουλεύει σε ένα παιχνίδι που είναι εντελώς νέο για αυτούς - θυμηθείτε, αυτή η εταιρεία δεν έχει δουλέψει ποτέ ποτέ σε ένα παιχνίδι πρώτου προσώπου. Είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς παίρνουν ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στον κόσμο και το μεταφέρουν  σε εμάς γιατί είναι ένα ολοκαίνουργιο (για αυτούς) είδος.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.