Διέρρευσε μια πιθανή ημερομηνία παρουσίασης του νέου Crash Bandicoot

Published on 20 June 2020 at 11:50

Ένα από τα χειρότερα μυστικά στη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών αυτή τη στιγμή είναι η ύπαρξη του Crash Bandicoot 4: It's About Time. Υπήρξε μια σταθερή ροή διαρροών για το παιχνίδι τους τελευταίους μήνες και τώρα ένας εμπιστευτικός τομέας αποκάλυψε την ημερομηνία που θα περιείχε το πολυαναμενόμενο νέο παιχνίδι Crash Bandicoot.

Σύμφωνα με τον Daniel Ahmad, το Crash Bandicoot 4: It's About Time θα αποκαλυφθεί σε λίγες μέρες, στις 22 Ιουνίου. Υποτίθεται ότι θα αποκαλυφθεί ως μέρος του Summer Game Fest Developer Showcase εκείνη την ημέρα. Περιττό να πούμε, οι οπαδοί του Crash Bandicoot σίγουρα θα θέλουν να συντονιστούν με την εκδήλωση για να πάρουν την πρώτη τους ματιά στο παιχνίδι και ίσως ακόμη και να μάθουν για μια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Χάρη στις διαρροές σχετικά με το Crash Bandicoot 4, γνωρίζουμε ότι έρχεται στο PS4 και στο Xbox One (αν και υπάρχουν φήμες για μεταφορά του Crash 4 στο PS5) και τι συνεπάγεται η πλοκή του. Αν πιστέψουμε τις διαρροές, το Crash Bandicoot 4: It's About Time θα βρει τον Crash, που ζει στο 1998 να βρει μια μάσκα με το όνομα Lani-Loli. Αυτό οδηγεί το Crash σε μια περιπέτεια στο χρόνο και σε διαφορετικές διαστάσεις, σε αντίθεση με την υπόθεση του Crash Bandicoot: Warped.

Παρόλο που οι θαυμαστές είναι  ενθουσιασμένοι  να πάρουν τα χέρια τους το Crash Bandicoot 4: It's About Time, μπορεί να μην είναι το μόνο παιχνίδι Crash Bandicoot στον ορίζοντα. Μια μεγάλη διαρροή της Activision, με αρκετούς ισχυρισμούς που από τότε έχει αποδειχθεί αληθινός, έκανε εναν ισχυρισμό ότι ένα παιχνίδι PvP Crash βρίσκεται επίσης σε εξέλιξη, μαζί με remasters ορισμένων παλαιότερων τίτλων. Συγκεκριμένα, η διαρροή είπε ότι το Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex παίρνει ένα remaster, αν και κανένα τέτοιο έργο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Δεν είναι σαφές εάν αυτά τα άλλα φημολογούμενα έργα Crash Bandicoot θα υλοποιηθούν ποτέ, αλλά το Crash Bandicoot 4: It's About Time είναι εγγύηση. Σε αυτό το σημείο, είναι απλώς να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από την Activision. Και αν ο Daniel Ahmad έχει δίκιο, αυτή η ανακοίνωση είναι λίγες μέρες μακριά στις 22 Ιουνίου, οπότε οι θαυμαστές δεν πρέπει να περιμένουν καθόλου.

Το Crash Bandicoot 4: It's About Time είναι σε εξέλιξη για PS4 και Xbox One.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.