Το Cyberpunk 2077 Multiplayer επίσης καθυστερεί

Published on 21 June 2020 at 19:33

Η CD Projekt RED επιβεβαιώνει ότι καθυστερεί επίσης την κυκλοφορία της διαδικτυακής λειτουργίας πολλαπλών παικτών του Cyberpunk 2077. Τα νέα ακολουθούν την ανακοίνωση ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077 καθυστερεί, καθιστώντας τη δεύτερη καθυστέρηση για το παιχνίδι φέτος.

Σε μια τηλεδιάσκεψη, ο Michał Nowakowski, δήλωσε ότι κάθε περιεχόμενο μετά την κυκλοφορία για το Cyberpunk 2077 θα καθυστερήσει. Οι επεκτάσεις DLC του παιχνιδιού θα μετακινηθούν «αναλογικά» λόγω της καθυστέρησης της ημερομηνίας κυκλοφορίας, όπως και για το multiplayer του Cyberpunk 2077. Ο Nowakowski είπε ότι το multiplayer του Cyberpunk 2077 είναι "λίγο πιο μακρινό" και ότι "είναι θέμα για το μέλλον" που σημαίνει ότι η καθυστέρηση θα προσθέσει μόνο σε αυτήν την αναμονή.

Η CD Projekt RED είχε πει ότι το multiplayer του Cyberpunk 2077 δεν θα κυκλοφορήσει πριν από το 2022. Φαίνεται ότι οποιαδήποτε DLC, ο αριθμός των οποίων δεν έχει επιβεβαιωθεί απο την CD Projekt RED, θα έχει προτεραιότητα. Είναι επίσης πιθανό ότι τυχόν ζητήματα που εμφανίζονται με το παιχνίδι μετά την κυκλοφορία, όπως σφάλματα και προβλήματα ανάπτυξης με το DLC, θα μπορούσαν να οδηγήσουν στο multiplayer να κυκλοφορήσει αργότερα.

Ο προγραμματιστής δεν έχει δηλώσει επίσημα πώς θα μοιάζει το multiplayer του Cyberpunk 2077. Υπήρξαν πολλές φήμες, ωστόσο, με διαρροή του 2017 που υποδηλώνει ότι το παιχνίδι θα διαθέτει κοινωνικό κόμβο για πολλούς παίκτες, επιτρέποντας στους παίκτες να συναντηθούν σε περιοχές όπως νυχτερινά κέντρα και να παίξουν μίνι-παιχνίδια μαζί. Η αλήθεια αυτής της διαρροής αμφισβητήθηκε καθώς η CD Projekt RED είπε το 2019 ότι το multiplayer δεν βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά η ιδέα ενός κοινωνικού κόμβου φαίνεται να είναι δημοφιλής στους θαυμαστές.

Κάτι που ο προγραμματιστής έχει επιβεβαιώσει είναι ότι το Cyberpunk 2077 δεν θα έχει μικρο συναλλαγές. Ωστόσο η CD Projekt RED έχει μιλήσει πολλές φορές εναντίον των μικρο συναλλαγών και loot boxes, θα ήταν έκπληξη να τα δούμε στο Cyberpunk 2077.

Πολλοί θαυμαστές θα απογοητευτούν από την καθυστέρηση στο περιεχόμενο μετά την κυκλοφορία, αλλά φαίνεται ότι θα υπάρξουν πολλά για τους παίκτες του Cyberpunk 2077, ενώ θα περιμένουν να κυκλοφορήσει οποιοδήποτε DLC. Το 2018, η CD Projekt RED επιβεβαίωσε ότι οι πλευρικές αποστολές του Cyberpunk 2077 θα έμοιαζαν σαν πλήρεις ιστορίες και πιθανότατα θα χρειαστούν πολύ χρόνο στους παίκτες για να ολοκληρωθούν.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.