Το Xbox Series X θα μπορούσε να έχει διπλάσια τιμή από το Xbox Lockhart

Published on 20 June 2020 at 20:22

Τελευταία κυκλοφορει μια φήμη  ότι η ψηφιακή έκδοση της επόμενης γενιάς Xbox Series X - με κωδικό όνομα "Xbox Lockhart" ή "Series S" - θα μπορούσε να κοστίσει μόλις 200 $, σύμφωνα με ένα ανώνυμο πρόσωπο της Microsoft.

 Η συζήτηση για μια τόσο επιθετική στρατηγική τιμολόγησης ξεκίνησε από τα φόρουμ Beyond3D, όπου ένας συμβουλευτής που ονομάστηκε Eastmen αποκάλυψε ότι το Lockhart / Series S θα ήταν «το μισό της τιμής του Series X» .

 Σύμφωνα με τον Eastman, η Microsoft είναι «προετοιμασμένη» να τιμολογήσει το Xbox Series X με όλα τα καλουδια, από 400 $, πράγμα που σημαίνει ότι το Lockhart / Series S θα μπορούσε να κάνει ντεμπούτο με μόλις $ 200.

 Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν μια εκπληκτικά χαμηλή τιμή - και σίγουρα θα ήταν χαμηλότερη από την τιμή του PS5 All Digital Edition - αλλά το υλικό της κονσόλας πωλείται συχνά με απώλεια προκειμένου να συγκεντρώσει μια μεγάλη πελατειακή βάση. Όπως και με τις προηγούμενες εκδόσεις του Xbox, η Microsoft θα μπορούσε γρήγορα να αποκαταστήσει τυχόν απώλειες, μειώνοντας τις πωλήσεις λογισμικού και τις συνδρομές Game Pass.

 Τέλος, ο Eastman υπαινίσσεται το «εκπληκτικό» μέγεθος της κονσόλας Lockhart - θα μπορούσαμε άραγεν ναδούμε το πρώτο Xbox σε μέγεθος τσέπης ή χειρός;

 Εάν οι φήμες είναι αληθείς, δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.