Εμφανίστηκε μια νέα λίστα εργασίας από την Remedy.

Published on 21 June 2020 at 16:20

Το Control ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι από το 2019 που κυκλοφόρησε η Remedy. Αλλά προφανώς το παιχνίδι ήταν ένας βασικός λόγος για τον διπλασιασμό των εσόδων για τη μητρική εταιρεία του εκδότη τους. Τώρα, φαίνεται ότι μια συνέχεια θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ήδη σε εξέλιξη.

Μια νέα λίστα θέσεων εργασίας από τον προγραμματιστή αναζητά έναν Senior Producer με βασικό ρόλο σε αυτό που περιγράφουν ως μια εργασία για το «Remedy's Control franchise». Αν και δεν λέει ρητά μια συνέχεια εκεί, προφανώς, είναι δύσκολο να έχετε ένα franchise με έναν μόνο τίτλο. Φαίνεται επίσης να υπαινίσσεται ότι πρόκειται για κονσόλες επόμενης γενιάς με τη δήλωση, "Μείνετε ενήμεροι για τα πρότυπα της βιομηχανίας, τόσο όσον αφορά τη μεθοδολογία όσο και την ποιότητα και βοηθήστε τα μέλη της ομάδας να παραμείνουν στο ίδιο επίπεδο ή μπροστά από αυτά όταν είναι απαραίτητο." Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα εδώ.

Το Control είναι διαθέσιμο τώρα για PlayStation 4, Xbox One και PC και έχει επιβεβαιωθεί ότι θα κυκλοφορήσει για PS5 και Xbox Series X κάποια στιγμή.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.