Το Project xCloud θα αποτελέσει βασικό μέρος της εταιρικής σχέσης στο Facebook.

Published on 23 June 2020 at 22:59

Η Microsoft ανακοίνωσε χθες ότι τερματίζει την υπηρεσία  Mixer στις 22 Ιουλίου και ότι συνεργάζεται επίσης με το Facebook για να επιτρέψει στην κοινότητα του Mixer να μεταβεί στο Facebook Gaming.

Ως μέρος αυτού, ο επικεφαλής του Xbox Phil Spencer μίλησε περισσότερο για το πώς το Project xCloud θα ενσωματωθεί ως μέρος του Facebook στο μέλλον, με την εταιρεία που σχεδιάζει να κάνει ντεμπούτο "click-to-play scenarios"  στις κοινότητες του Facebook Gaming και του Instagram μέσω της δύναμης της υπηρεσίας:

"Το παιχνίδι είναι ήδη μέρος του κοινωνικού μας ιστού και το Project xCloud μπορεί να σας οδηγήσει να συζητήσετε ένα νέο παιχνίδι - είτε πρόκειται για μια αστεία στιγμή στο παιχνίδι που δημοσιεύτηκε από έναν φίλο, μια διαφήμιση ή μια συνεχή ροή - απευθείας για να παίξετε. στο μέλλον, μέσω της δύναμης του Xbox Live και του Project xCloud, βλέπουμε να υπάρχει μόνο ένα κλικ μεταξύ του «παρακολουθώ» και του «παίζω». "

Εν τω μεταξύ, θα συνεχίσουμε να επενδύουμε χρόνο, ενέργεια και πόρους για να φέρουμε το Project xCloud σε παγκόσμια κλίμακα μέσω του Azure. Δοκιμάζουμε πάντα νέες δυνατότητες  και είμαστε ενθουσιασμένοι για να εξερευνήσουμε περαιτέρω καθώς κοιτάζουμε να κάνουμε το ντεμπούτο click-to-play scenarios για αναπαραγωγή στις κοινότητες του Facebook Gaming και του Instagram.

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.