Το αφεντικό του Xbox“αισθανθηκε καλα” μετά την παρακολούθηση του event του PS5.

Published on 25 June 2020 at 22:12

Μια συνέντευξη με τον επικεφαλής του Xbox Phil Spencer μεταδόθηκε στο πλαίσιο του Gamelab Live 2020, στην οποία του ζητήθηκε να δώσει τις σκέψεις του σχετικά με την εκδήλωση PS5 της Sony που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του μήνα.

 Πρώτα απ 'όλα, ο Spencer τόνισε την «καλή δουλειά» που η Sony μπόρεσε να κάνει, λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες γύρω από το COVID-19, και σημείωσε ότι ήρθε σε επαφή με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, μετά την εκδήλωση:

 «Παρακολούθησα την παράσταση, νόμιζα ότι έκαναν καλή δουλειά. Έστειλα στον Jim [Ryan] ένα σημείωμα και μετά τον συγχαίρω. Σκέφτηκα ότι σε αυτό το περιβάλλον, η προσπάθεια να βγάλω μια εκδήλωση υψηλής παραγωγικής αξίας δεν είναι εύκολη, γι 'αυτό επικροτώ το ομάδα στη Sony για αυτό που μπόρεσαν να κάνουν. Ως ανταγωνιστής, είναι υπέροχο να τους έχουμε εκεί έξω, οπότε ξέρουμε τι είναι το πρόγραμμα, βλέπουμε τη συσκευή, βλέπουμε τα παιχνίδια. "

 

 Ωστόσο, από την οπτική γωνία του Xbox, ο Spencer παραδέχτηκε ότι αισθάνθηκε καλά μετά την παρακολούθηση της παράστασης, επισημαίνοντας τα πλεονεκτήματα του υλικού και τους τίτλους κυκλοφορίας ως λόγοι για τους οποίους η Microsoft βρίσκεται σε "πολύ καλή θέση":


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.