Νέο Τρέιλερ για το Cyberpunk 2077 που μας δίνει και στοιχεία για το πρόλογο του.

Published on 25 June 2020 at 20:20

Το Night City Wire  της CD Projekt RED για το Cyberpunk 2077 πού έγινε νωρίτερα σήμερα παρουσιάσε διάφορα αστεία σκηνικά που ξεκινούν οι V και ο φίλος του Jackie. Το τρέιλερ καλύπτει τον πρόλογο, πειράζοντας τις αναζητήσεις και τα βίαια περιστατικά στα οποία φτάνει το ντουέτο. 

Η ιστορία φαίνεται να επικεντρώνεται στον V και στο Jackie να παίρνουν τα χέρια τους σε ένα "chip αθανασίας". Φαίνεται ότι περιλαμβάνει τη ληστεία της Arasaka, μιας από τις πιο ισχυρές εταιρείες του μέλλοντος. Παρά το ότι έκανε τη δουλειά για τον Dex, τα πράγματα πάνε γρήγορα στραβά. Τότε ο Johnny Silverhand κάνει μια εμφάνιση και αυτό φαίνεται να είναι η ρύθμιση για το πώς αυτός και ο V κολλάνε μεταξύ τους.

Ρίχνουμε επίσης μια σύντομη ματιά στο Badlands, μια ευρεία ερημική περιοχή στα περίχωρα της Night City και μερικά νέα οχήματα. O πλήρως μηχανοποιημένοσ Adam Smasher εμφανίζεται επίσης και είναι εξαιρετικά απειλητικός. Το Cyberpunk 2077 κυκλοφορεί στις 19 Νοεμβρίου για Xbox One, PS4 και PC. Θα μπορεί να αναπαραχθεί σε Xbox Series X και PS5 από την πρώτη μέρα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.