Η Focus Home Interactive αποκτά το Studio του The Surge το Deck13

Published on 30 June 2020 at 14:57

Η Focus Home Interactive ανακοίνωσε την εξαγορά του γερμανικού στούντιο Deck13 Interactive, προγραμματιστή των The Surge, The Surge 2 (και τα δύο δημοσιεύθηκαν από την Focus Home Interactive) και το Lords of the Fallen. Σε ένα δελτίο τύπου, η εταιρεία δήλωσε ότι έχουν αποκτήσει το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της Deck13, το οποίο τους δίνει πλήρη κυριότητα του στούντιο, όλα τα IP του, καθώς εκδόσεις τίτλων indie, τους οποίους η Focus Home σκοπεύει να αξιοποιήσει με την προοπτική «Εξερευνήστε νέες ευκαιρίες». Η συμφωνία είδε την εξαγορά της Deck13 να φτάνει συνολικά 7,1 εκατομμύρια ευρώ.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε την ομάδα του Deck13 και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε για την επίτευξη των φιλόδοξων στόχων μας», δήλωσε ο Jürgen Goeldner, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Focus Home Interactive. «Αυτή η απόκτηση σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία της ανάπτυξής μας και θα ενισχύσει το επιχειρηματικό μας μοντέλο».

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι το (στούντιο) Deck13 είναι πλέον μέρος του Focus Home Interactive», δήλωσε ο Jan Klose, διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής του Deck13. «Οι εταιρείες μας συνεργάζονται επιτυχώς από το 2011, αναπτύσσοντας βραβευμένους τίτλους όπως το The Surge. Ανυπομονούμε να αξιοποιήσουμε τις απίστευτες δυνατότητες της Focus Home Interactive για την ανάπτυξη νέων επιτυχιών. "

Το The Surge 2 της Deck13, που εκδόθηκε από την Focus Home, κυκλοφόρησε για PS4, Xbox One και PC τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους. Λίγους μήνες πριν από την κυκλοφορία του The Surge 2, επιβεβαιώθηκε επίσης ότι οι Deck13 και Focus Home Interactive δούλευαν μαζί σε ένα νέο IP. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.