Το Xbox Lockhart θα υποστηρίζει Smart Delivery,Backward Compatibility

Published on 27 June 2020 at 15:43

Μια φθηνότερη παραλλαγή του Xbox επόμενης γενιάς της Microsoft - σύμφωνα με πληροφορίες με κωδικό όνομα Lockhart - βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στο παρασκήνιο. Μόλις πρόσφατα, αναφορές σε αυτό βρέθηκαν σε σημειώσεις για ένα κιτ ανάπτυξης παιχνιδιών της Microsoft και μετά από αυτό, η VGC έδωσε κάποιες νέες λεπτομέρειες στο φημολογούμενο σύστημα.

Η έκθεση της VGC ισχυρίζεται ότι περαιτέρω έγγραφα ανάπτυξης από τη Microsoft που βλέπονται από τον ιστότοπο αναφέρονται στο υλικό της επόμενης γενιάς της Microsoft απλά ως "η οικογένεια κονσολών Scarlett" - Φυσικά Scarlett είναι το κωδικοποιημένο όνομα με το οποίο αποκαλύφθηκε αρχικά το Xbox Series X. Η VGC δηλώνει ότι αυτή η οικογένεια κονσολών αναφέρεται σε δύο SKUs - Lockhart και Anaconda (το "Anaconda" ήταν το κωδικό όνομα που χρησιμοποιήθηκε για την πιο ισχυρή παραλλαγή που αργότερα αποκαλύφθηκε ως το Xbox Series X, που προήλθε από διαρροές που χρονολογούνται από το 2018).

Η έκθεση προσθέτει περαιτέρω ότι το Xbox Lockhart θα διαθέτει υποστήριξη για διάφορες δυνατότητες του Xbox Series X, όπως  Smart Delivery, βελτιωμένη συμβατότητα προς τα πίσω και πολλά άλλα. Εν τω μεταξύ, η Microsoft αναμένει επίσης από τους προγραμματιστές να υποστηρίζουν ταυτόχρονα το Lockhart και το πιο ισχυρό Xbox Series X, παρά τη διαφορά ισχύος μεταξύ των δύο κονσολών - παρόμοια με την κατάσταση με τα Xbox One X και Xbox One S.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Xbox Lockhart εμφανίστηκε σε πρόσφατες αναφορές. Νωρίτερα αυτό το μήνα  βρέθηκαν αναφορές στο φερόμενο SKU επόμενης γενιάς στο λειτουργικό σύστημα Windows. Σύμφωνα με αναφορές, η Microsoft σχεδίαζε να την αποκαλύψει σε μια εκδήλωση που είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον Ιούνιο, προτού προωθήσει αυτά τα σχέδια μέχρι τον Αύγουστο. Τέλος, η Microsoft υπέβαλε πρόσφατα ένα ξεχωριστό εμπορικό σήμα "Xbox Series" - το οποίο προσδίδει εμπιστοσύνη στην πεποίθηση ότι το τελικό όνομα του Lockhart θα είναι το Xbox Series S (ή κάτι τέτοιο, σε κάθε περίπτωση).


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.