Η Lockhart CPU φημολογείται ότι είναι στο ίδιο ρολόι με το XSX. Θα εξαρτάται από τους προγραμματιστές αν θα στοχεύσουν 1080 @ 60 ή 1440 @ 30

Published on 28 June 2020 at 09:05

Lockhart το κωδικό όνομα για την πολύ φημολογούμενη έκδοση της Microsoft για την κονσόλα Xbox Series X, φάνηκε πρόσφατα στο προσκήνιο χάρη σε μια σειρά από νέες φήμες.

Υποτίθεται ότι ονομάζεται "Xbox Series X" σε αντίθεση με τη διαφορά μεταξύ του Xbox One S και του Xbox One X για την τρέχουσα γενιά κονσόλας, ακούσαμε από μια διαρροή ότι το Lockhart θα έπρεπε να έχει τιμή περίπου το ήμισυ του Xbox Series X.

Χθες, ο διάσημος δημοσιογράφος τουThe Verge Tom Warren, ο οποίος έχει μεγάλη πείρα σε αυτό που κρύβεται πίσω από τα παρασκήνια στη Microsoft, πρόσθεσε ότι το Lockhart θα διαθέτει 7,5 GB χρησιμοποιήσιμης μνήμης RAM, 4 TFLOP GPU και CPU «ελαφρώς underclocked».

Σήμερα, ωστόσο, ο Warren διόρθωσε τον τελευταίο ισχυρισμό, δηλώνοντας ότι η CPU θα πρέπει να έχει το ίδιο ρολόι του Xbox Series X. Η μόνη διαφορά μεταξύ του Lockhart και του Xbox Series X πρέπει να είναι στην GPU, ειδικά στο ρυθμό ρολογιού και στις Compute Units .

Αυτά είναι καλά νέα, καθώς η ίδια ακριβώς CPU του Xbox Series X θα μειώσει τους κινδύνους του Lockhart να "εμποδίζει" τον πιο ισχυρό αδερφό του με οποιονδήποτε τρόπο όταν πρόκειται για την ανάπτυξη παιχνιδιών επόμενης γενιάς. Οι διαφορές θα οφείλονται κυρίως στο ότι το Xbox Series X θα στοχεύει σταθερά την ανάλυση 4K, ενώ το Lockhart προορίζεται για την τεράστια αγορά HDTV.

Σε αυτό το μέτωπο, ο Warren είπε επίσης ότι θα εξαρτηθεί από τους προγραμματιστές εάν θέλουν να στοχεύσουν ανάλυση 1080p και 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο ή ανάλυση 1440p και 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο στο Lockhart.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.